Friday, August 20, 2010

Yea...Yea...Wishlist Termakbul!!!

Memang dah lama idamkan nak oven nie.... tunggu dapat hadiah kawen, takde pun.... hadiah besday, lagiler takde.... hadiah annivesary, ermmm langsung takde...so beliler sendiri yer...

Hati makin membuak2 nak bila tengok KAK RATNA, NOJAH n IZAN wat pizza sendiri... ai pun nak jugak buat, nak tengok bleh lawan kesedapan DOMINOS PIZZA tak, hehehhee... Jauh tau ai beli oven nie, nun beli kat Alor Setar sane ngan harga RM99, brand pun pensonic jer...
pehni kalau ai nak wat kuih raya bolehler kan, cuma rajin or malas jer, hehehhee

ECHAH, ai dah ada oven dah...
NOGHA, ai rasa ko tak memerlukan oven kut, coz ko bukannya reti masak dah skang kan...hehehhe

14 comments:

qasehadam @ nurul said...

emmm lebih kurang rupenye mcm oven yg sy pakai tp elba punye hhuhu..tingin nk oven hok sekali microwave nk jimat ruang bleh stim sekali tp xpela yg ade skng ni pon dh kire ok kan.

..nOj.. said...

heheh tahniah wei. lepas ni bole la share2 resepi plak weh

*Miss Geli^ said...

aku nak microwave oven.....

ummiaqeef said...

alalala..dah dpt ek..kite tgh carik lg ni..aritu kat care4 alamanda xde stock tggl display je...nti nak carik sampai dpt..hehe

Echa said...

wei.. murah tu kan.. nape tak cakap nak beli.. bole aku kirim.. kat sini seratus lebih laaaaaaa...

::Mamalyna:: said...

nurul, bolehler kan..ai baru ada.. untuk stim, periuk kukus dah ada, heheh

::Mamalyna:: said...

nojah, bermacam2 resepi dah ada dalam pala aku nie tau, hehehe

::Mamalyna:: said...

nogha, p beli sendiri, hehehe

::Mamalyna:: said...

ummiaqeef, ari tue akak tengok jugak kat ca4, tp tak berkenan di hati..hehe

::Mamalyna:: said...

echah, aler...kalau aku beli, taun bila ko nak ambik dari aku wei, hehe

ratna said...

welcome to the club dekkk.. jgn lupa up kan gambar pizza kat blog tau bila dah buat..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aku tak heran la...sebab aku ada oven dan microwave kat umah...lalala...

eima said...

wah .. dah beli ek ..
aku tak mo beli la ... nanti laki aku ajak buat kuih raya ..kuih sarang semut ..die pandai ..haha

@e_da said...

lepas ni kena test oven tu tau leh guna ke tak... hihi kena buat kuih raya tu...