Friday, August 20, 2010

Pelembut Fabrik - Downy

ai memang pakai downy.... selama ni pakai yang 'relaxing rose'...memang wangi... pehtu baru2 ni ada iklan kat tv yang downy 'passion' tue.... bukan main lagi iklan tue, lalu pun org kata cam pakai perfurm... pe lagi, mulaler nak try kan.... mana tau, kut2 boleh jimatkan perfume, hehehhee... kuat betul pengaruh tv ni kan...

p ca4 alamanda, cariler downy yang dimaksudkan... jumpa tp botol kecik... tak moler, nanti cepat habis... alang2 beli, beli stok untuk sebulan kan... pehtu terpandang plak satu lagi downy 'attraction'... yang ni ada pack refill besar.... tak dapat 'passion', 'attraction' pun kira okeyler...asalkan ia wangian baru....
so far, dah pakai nie, bau die memang wangi.....

6 comments:

..nOj.. said...

aku rase yg merah tu lagi wangi wei.

eima said...

downy wangi sgt sampai aku pening ...
aku pakai soflan je ... tak suka wangi²...klu boleh nk bau yg neutral je ...

Gieyana said...

sy pon pakai downy nie..nnt nk try yg ni lak ler..

Zaidah said...

suka yang merah....wangi..

Mrs. Hakim said...

ai pakai yang passion tu. memang kuat ler bau dia.. sampai badan pun lekat bau dia. cam pakai perfumelah pulak.. actually bibik (adik ai) yg terpengaruh lalu diusulkan kat ai. ai beli jelah, janji bibik rajin basuh + sidai + lipat baju ai dah gumbira.. hahahah

** matiklah kalu dia terbaca komen ini..

Hezesuze said...

eh yeker uols?? weols nk try downy nie tapi ibunda tetap ngan softlan dia....huhu

kompom ek wangi?? coz nk tuko selera ler pulak...haha