Tuesday, August 24, 2010

Rutin Harian Pick Up Lyna Kat Taska

Drive or jadi mem besar melalui jalan2 yang wajib menuju ke taska lyna.... depan shell p8, trafik light, ambik kanan... pehtu go straight dan first simpang ambik kanan, straight lagi simpang kedua ambik kiri... perlahankan kenderaan dan buat 3 pointer... park kereta di tepi bukit kecil atau gon bak kata pijot...hehhee

turun dari kereta dan menapak menuruni bukit kecik menuju ke taska lyna... bila cikgu nampak ai or ada cikgu yang dah cam kete kami, meka akan jerit 'LYNA, BALIKKKKKKK'.... cikgu serahkan lyna + beg taska, so menapak balik ke kereta... kadang rajin, ai suruh lyna jalan, tp kalau nak cepat, ai dukung jer lyna...
menapak ngan gaya jalan pengantin.... slow2 jer..

semakin dekat menuju ke kereta... time nie lyna dah jerit 'ayahhhhh'...
sudah sampai... tu dah tak sabar nak naik kete dah...

pssttt, nojah dan gidah, tengok lengan baju ai tue, kalo takde bling2, bukan ailer tue, hhehhehe

10 comments:

mummy_ayu said...

sama je la rutin harian kita ..para mummy nie kan...

ana said...

amik anak lps keje rutin biasa...nasib baik taska anak2 dkt umah je. hehehehe

♥MAMA♥ said...

hahaaa kelakar tul mamalyna ni,bling2 gtu ;-)

virgo_mania said...

hehehe... sempat jugak focus kat blink².. nampak kemas

::Mamalyna:: said...

ayu, semestinya camtu kan... kita lakukan tanpa jemu...

::Mamalyna:: said...

ana, untungnyer... taska lyna, nak kata dekat tak jugak, tp bolehler...kena naik kete jugak, heheh

::Mamalyna:: said...

da, bling2 mesti ada...hehhe

::Mamalyna:: said...

mama marsya, hehehe... nak try ker? senang ngan jimat masa, hehe

~aSHa~ said...

kalo ai pindah sane..sure ai ikut yu anta taska situ ek...

mmg bling2 yu lengan tu....nice....

eima said...

ok tak taska nih ... ingat nye nk tukar la pengasuh .. sbb fahim rajin sakit dok umah umi die tuh ...
umi di tak tido kan ... biar je budak tu nk tido sendri ...