Tuesday, August 24, 2010

Mama Pakai, Lyna Pun Nak Pakai Jugak..

tudung ni ai beli online, memang nak matchkan ngan baju yang telah disponsor oleh MIL.....hehhehe
tp mudak kecik nak jugak pakai... dah dilarang, menangis melalak plak... so bagi jelah... waktu dipakai ialah time tengok ai solat...coz die nak follow solat jugak...tp solat cara dialer...
posing jangan tak posing...lentok ke kiri..hehhee
lentok ke kanan plak...

suka atiler nak yer....asalkan jangan mama tengah solat, die p masuk dalam telekung or tarik2 telekung then pusing telekung tue sampai mama jadi cam antu pocong plak..hehhee

17 comments:

qasehadam @ nurul said...

comelnyeeeeeeeeeeeeee...sesuai kaler terang ngan dak tecik

Sricahaya said...

comelnyaa lyna...geram tgk..pandai posing lak tu :)

mummy_ayu said...

comelnye dia..pandai posing posing...

..nOj.. said...

lawo la baju ko weh. mesti ade lengan bling2 gak ni kan. tau dh ko tu. heheh

eh kaki lyna nmpk beso. mesti kena beli saiz beso kasut dia kan

~aSHa~ said...

noj mesti la dia bling2...org utara...muka si lyna pun mcm ayah dia...jenuh la gelang tangan penuh kat lyna ni nanti..bling2 yu

maszmadi said...

hikhik, sweet la lyna ngan tudung tu.. same jerk ngan aisha, kelam kabut carik tudung kalu nampak kita nak sembahyang.. hehe

aSmiDar said...

hahaha..klakor ayt mama
antu pocong..eeeeeee

♥MAMA♥ said...

alahaiii tomeinyer ustazah lyna kite ni ;-)

::Mamalyna:: said...

nurul, hehehe...kaler tudung oren yang terang..

Sri Cahaya, lately die suka posing, hehehe

::Mamalyna:: said...

ayu, hehehe... lyna memang suka posing, cam2 cara die buat, heheh

::Mamalyna:: said...

nojah, aku pun pasan baju tue lawo sebab ia FREEEE!!!! hehehe... bling2 tue wajib dah bagi aku, kaki lyna skang, size 6

::Mamalyna:: said...

gidah, bling2 tue manikler.. mana aku cukup duit nak beli emas besar bagak wei... lyna memang muka ayah die pun, ehhe

::Mamalyna:: said...

mas, lyna tak mo pakai cam biasa, die nak yang cam telekung jugak, maybe pasni beli telekung kecik untuk die kut..

::Mamalyna:: said...

asmidar, hehhe...memang, die pi pusing telekung ai tue cam antu pocong, keras kejung ai tau, hehhehe

::Mamalyna:: said...

da, ustajah kecik tenit, hehhe

ibuayu said...

wah lyna ..makin besar makin bergaya ye..

::Mamalyna:: said...

ibu ayu, hehehe.. lyna skang suka posing kak..