Wednesday, August 4, 2010

Pos Surat Dengan Penuh Harapan

Dah puas snap gambo lyna with drypers... suruh die posing ngan macam2 gaya... dari kecik lagi, memang lyna pakai dan okey ngan 3 jenis pampers sahaja iaitu, FITTI, PETPET dan DRYPERS, maka ai join contest by Drypers nie...

ai antar 10 keping gambar.... hadiahnya ialah sambutan besday kat KFC yang ditanggung beres oleh Drypers... memang ai pos gambar2 lyna ni ngan penuh harapan... harap2 adaler gambo2 lyna tue yang berjaya menambat hati juri... mana tau kut2 lyna bleh menang, mama ngan ayah lyna jugak untung, hehehhehe

kaloler dapat, ini adalah moment yang paling best sekali..... tak salah kita mencuba kan!

20 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

samalah kiter pun nak bagi balqis join gak tapi masalahnyer balqis pakai mamy poko...nampak gaya kena pi beli drypers la bulan ni baru leh join...kalo ada rezeki leh menang hadiah tajaan birthday party dari drypers kan...sama2 kita berusaha k..

umilia said...

Eh ade eh..ko tgk kat mane..aku mmg plggn setia drypers..2 2 ank aku pakai drypers..promote ni..duta drypers tak bc ke..hahahaha..

eima said...

pesal aku tatau pepe nih
nk gak join ...
anak aku pakai drypers hape... dr nowborn sampai ke XL+L dah nih ...

Me_Lina said...

alya terlepas this year... next year la buat.. huhhuhuh...

..nOj.. said...

bestnye kfc. jgn lupa ajak aku tau. dh dekat dh beseday lyna tu. harap lyna menang. leh selebret terus nnt. hehe

[-suziey-] said...

best gk hadiahnya..hiks..good luck ok:)

Ya ALya said...

ya pun dah pos isnin tadi,guna pos ekspress lagi...ada rezeki insyaallah kita sama2 terpilih...amin....:)

Hezesuze said...

weols ucapkan gud luck!!

::Mamalyna:: said...

anje, hehehe...sama2ler kita mencuba k, good luck untuk aqish..

::Mamalyna:: said...

lia, adaler... kuar iklan nie kat tv3..cuba bukak laman web tv3, tp kena submit sebulan sebelum besday anak ko..

::Mamalyna:: said...

eima, lerrr...tak tau ke, mungkin ko tak pasan kut... besday anak kita sama kan, so kena submit gambo before 15.8...cpat2..mms pun bleh tau...

::Mamalyna:: said...

Lina, ye ker...takpe, cuba taun depan yer.. tp mesti mummy n daddy wat celebration best punya utk besday party alya kan..

::Mamalyna:: said...

nojah, ko kene turun kl ler wei...moga2 lyna dapat!

::Mamalyna:: said...

suziey, tu ler...ai mencuba, moga2 ada rezeki lyna, hehe

::Mamalyna:: said...

alya, hehehe...amin, moga2 kan..kalau ada rezeki, tak ke mana..

::Mamalyna:: said...

heze, tq so much:D

BIONIC WOMEN said...

kita nak sangat entry contest ni...hadiahnya menarik, aritu baca entry babyibu bila ammar menang..ase teruja, tapi Dhiya x sesuai pakai drypers.Skali tu pakai sekeping jer merah..then trus bagi org 1 beg tu..huhu

eima said...

skrg juga aku buka web tv3 ...
TQ..TQ...

::Mamalyna:: said...

mamadhiya, iye ker...mungkin mama kena try contest pampes lain...Insya Allah, ada rezeki dhiya..hehe

::Mamalyna:: said...

eima, terjah wei...untung2 dapat! party besday free nanti, hehe