Wednesday, August 4, 2010

Hadiah Giveaway Sudah Ada

Ai memang advance.... sebab teruja buat giveaway... HADIAH AI DAH BELI DAH!!! Bukan 1 tp lebih dari satu, hehehehe...

Boleh di pakai time raya... Insya Allah, ai akan rajin buat giveaway lagi... Jgn riso, ai akan buat giveaway yang senang2 jer... seronok buat giveaway nie, dpt tambah banyak kawan...

9 comments:

Cute MuM said...

seronok nyer... harap2 ada luck.. leh jd bday present i..

mamalieyna said...

waaah bagusnye! nak join lg dan lg next time..hehe..suke3x..! ^_^

Fieza79 said...

best2....macam la konfem menang..hukk

hrp2 da luck..

aSmiDar said...

seronotnya..buat banyak-banyak eh..
mintak2 bertuah kali ni..xsabar nak tgk hadiah yg boley pakai raya tu..
dapat kt org lain pon jdla asal bleh nengok..huhuhu

~aSHa~ said...

masih sempat kan?

me myself n i said...

wah... harap2 i menang ler...
fuh fuh fuh...

Ya ALya said...

bestnyer....tak sabar nak tahu siapa yg bertuah...hehhehehe

eima said...

yeay mintak la aku bertuah ...
bleh la mamalyna kurangkan duit post hanto kat umah aku dgn berjalan kaki sahaja ...hahah

suzie rahman said...

hihi..nk menang..