Sunday, August 8, 2010

Natasha Hudson, Bleh Menyanyi ke?

Kengkawan penah dengar ke lagu die? ai tak penah.... tp ai tau yang die sibuk menyanyi skang ni... Sebelum nie penah kecoh, katanya lagu yg die nyanyi tue 'Hanya Tuhan Yang Tahu' cilok dari penyanyi cina 'Right or Wrong' di YouTube... sape benar, sape salah pun tak tahuler...

Skang, kecoh plak coz die disingkirkan oleh Alibi Music... Kata KC Ismail, coz Natasha nie tak bleh nyanyi, sore tak sedap... nak tau lebih lanjut, baca jer kat SINI

** Kecian Dier**

4 comments:

tiha said...

ntah x nah dgr sore dia jadi x berani komen.huhu

Berita terbaru dari blog saya:

hARAP MAKLUM sUMIMASEN
Wah sampai sudah...!!^__^
Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo

TeacherNunu said...

salam ekanalan..
tak penah dgr lagu die pun..
tak tahu le sedap ke tak suaranye hehee

::Mamalyna:: said...

tiha, tu ler...akak pun tak penah dengar...

::Mamalyna:: said...

Nunu, salam perkenalan juga...tu ler, tak penah dengar pun lagu die,