Friday, August 27, 2010

My Mum kat ward emergency Hospital Kuala Lipis

Baru terima call dari abang long ai dan dah call my cousin dan mak sedara kat kg bitau yang skang mak ai ada di ward emergency hospital kuala lipis... mak ai dibawa ke sana kerana gula dalam badan rendah... skang masih di sana dan dipantau oleh doktor... tak pasti lagi sama ada mak ai ditahan kat wad atau tidak...

mood ai bercelaru... hati sedih, jiwa kaco... harap2 tak terjadi perkara yang buruk kat mak..
Ejan sayang sangat2 kat mak...

18 comments:

diana said...

abis tu
nak balik ke
kuala lipis la ni ye??

Hezesuze said...

baik uols balik jenguk mak uols tu...smoga mak uols sihat spt sedia kala okay

Liessa said...

salam...huhu...sama la mak sy pun ade kat wad lagi...same2 kita doa mak kita sihat cepat...

eima said...

baru je balik tak sampai seminggu dah ... mcm jd cam ni ... pujuk la mak elok2 suh dgn anak²...jgn dok sorg²...tak pe biar la tgal umah dr jd mende yg tak diingini....

hopefully mak ejan kembali sehat....

suzie rahman said...

akak sabo..insyaallh mak cik xape2

EiJa ZaQuaN said...

kami doakan semoga mak mamalyna cepat sembuh..!byk2 bersabar n berdoa k..!

umilia said...

aku doakan mak ko cpt smbuh..insyaAllah takde ape2 yg buruk belaku..ko jgn risau ek..

zurazari said...

saya doakan sumer selamt...
insyaALLAH=))

bukhairiah said...

hope mak ejan sihat...

ana said...

insyaallah berkat ramadan..semuanya akan ok.

Zimah said...

semoga mak ko cpt sembuh ek..aku doakan..sabar ek..

virgo_mania said...

ejan,

hope everything gonna be fine, insha Allah..

ibuayu said...

semoga mak ejan cepat sembuh..

.:fyzz:. said...

bulan posa sama kot...takpa ejan..insyallah..kami doakan mak ko sihat walafiat.AMIN..moga cept sembuh

.:fyzz:. said...

bulan posa sama kot...takpa ejan..insyallah..kami doakan mak ko sihat walafiat.AMIN..moga cept sembuh

~aSHa~ said...

mcmane mak ko?

Lina Rahim said...

Sabar banyak-banyak Mamalyna..

::Mamalyna:: said...

diana, Hezesuze, Liessa, eima, suzie rahman, eija, zurazri, ana, mrs.bubu, lia, zimah, virgo mania,ibu ayu, pijot & Lina Rahim - tq so much kengkawan yang doakan mak ai cepat sembuh..

gidah, mak aku masih lagi di spital..