Wednesday, August 18, 2010

Lyna Selsema dan Batuk

Cian Lyna, start semalam diserang selsema dan batuk... tp lite2 jer, bukan teruk lagi.... so far, dah bagi ubat selsema dah kat die....harap lyna cepat sembuh yer sayang...

**entry amarah ai semalam, ai dah buang... ai terlupa coz ada my ofismate yang jadik silent reader, kang disampainyer kat org tue or perangai lagi teruk p copy n paste entry ai, pehtu edit sikit2 then tampal kat board... ni jenis manusia tikam belakang... amacam, hebat tak perangai ofismate ai, huhuhuhu

10 comments:

mama rifQy said...

hehhe..betoi Tuhh..mmg ade org yg cenggitu!
kesiana Lyna =(

Cik Andam Hazlina said...

haah bersepah.. mahkluk bertalam2 nya muke..

semoga lyna cepat sembuh..

eima said...

huisshhh siap edit ... tu tatahan ..klu takat tampal ok lagi .. cam siot je ....

cam aku takde org tau yg aku ade blog .. hehe

silent blogger...

nanizamros said...

ijan..
saper ek silent reader tu?
akak kene wat langkah berjaga2 gak ni...
hehehe

::Mamalyna:: said...

mama rifqy, tue ler...kita kena berjaga2...coz ada di antara mereka2 nie depan baik, belakang kutuk..

::Mamalyna:: said...

cik andam, tu ler...macam2 pesen org disekeliling kita nie..

::Mamalyna:: said...

eima, hahahha... bagus kan perangai die... siap copy n paste pehtu edit tambah tulis lagi kat atas..

::Mamalyna:: said...

kak wan, akak takpe, silent blogger, heheh

..nOj.. said...

wei lyna punye besday dh nk sampai kan, ko tunggu la dia punye selsema batuk tu sampai la besday dia nanti. heheh daryn dh 2 minggu lebih selsema + batuk ni

Latina said...

mamalyna..opis sy pun ada kaum mcm tu..depan bukan main baik..bab agama no 1..belakang sanggup tikam kawan..hampeh btul manusia jenis ni..sy ni antara mangsanya...