Tuesday, August 17, 2010

Cucu Kesayangan!

Aksi Lyna kat Alor Setar time weekend lepas... seronok betul die, maklumler semua org beri tumpuan kat die jer.... yg lagi seronok sebab die dah mula nak bercakap... part paling best, bila die nyanyi 'burung kakak tua'... bila die sebut 'letchum'.... alahai, comel jer dengar... Cu Na paling suka part tu ler kan...
Ayat MIL ai, 'cayang cucu mak tok sorang ni'.... hehehhee...buat masa ni sorang lagi mama, sayang lelebih sikit yer... kecik tapak tangan, stadium darulaman kami tadahkan, hehhehee...
ni aksi mengada lyna, panjat belakang tok wan... cian tok wan, surprise cucu balik sampai tak sempat nak shave janggut misai dah, hehehhee

lyna kan suka posing, ambik jer kamera, suruh die posing, macam2 aksiler die buat... tp ada sekali tue, asben ambik phone yang takde kamera, acah kat die konon nak snap gambo die ler, tp lyna wat derk jer...

6 comments:

eima said...

al tomei nye lyna ...
rapat plak die ngan atok nek dieek ..
klu fahim buat dek je .. tak de nye nk manja2 gitu .. boboi kot ...

~aSHa~ said...

sonok la lyna


aku lak, tak bleh nak ckp lebih2 aku ni kalo bab ni..kang ada yg mereport..ahahahah

Lynn said...

wah.. sangat manja

::Mamalyna:: said...

eima, die memang manja...ada jer aksi gedik die tue..

::Mamalyna:: said...

gidah, so diam2 sudey, hehehe

::Mamalyna:: said...

lyn, die memang manja...