Thursday, August 26, 2010

Jom Beli Barang Raya Now Open!

dah start semalam, member ofis pun dah ada yang pegi.... meka kata, tempat luas tp tak meriah cam taun lepas... ai pun tak jejak kaki lagi ke sane, so ai tak bleh komen lelebih, hehehe
ni pandangan dari luar, khemah kaler putih yang super besar... nampak tak khemah nie kat celah2 pokok... sori, ai snap dari dalam kete jer...
nampak tak khemah hijau, tu khemah BODY SHOP... ai nampak, cam banyak jer barang2 die bawak n pamer n jual kat situ...

Bila nak terjah nie yer?... dekat sangat ngan ofis, tp tuler, cam takde masa nak p...nak p time lunch hour, konpom ramai orang...

11 comments:

expresión de hígado said...

kat putra ye sis?

mama zharfan said...

beli jgn tak beli :)

Hezesuze said...

uiks kt mane ni uols??
body shop?? cam tau2 jek mmg weols nk sopink barangan itu...ngee

::Mamalyna:: said...

exp, a'ah kat putrajaya, presint 2

::Mamalyna:: said...

suzie, hehehe...bagi semangat menyopping nie,

::Mamalyna:: said...

heze, kat putrajaya, BS tue bukak satu booth utk die jer..

syawalsimpsons said...

akak sy dah terjah dah semalam...ok la...mmmmm...xda beli pe pun...hhohoo...

umilia said...

bdk2 opis aku pun ramai yg da terjah ke sane..aku mls nak ikut tghari pns ni kan..kang aku tpksa bbuka ssh lak..hahahaha..

eima said...

tak pasal je tmpt aku slalu park nk pi param dah kena amik ... menci...

mamawafiq said...

sy dah pergi.. ok la... tempat first sy serbu bahagian baju baby.. punyer la ramai org... pegi haru pertama lagi... memula x ramai tapi pukul 1 tu org dah start serbu.... hari kedua pun camtu.... hari ke dua pun g gak.. ni hari ni pun nk g lagi.. hehehe...

mamawafiq said...

sy dah pergi.. ok la... tempat first sy serbu bahagian baju baby.. punyer la ramai org... pegi haru pertama lagi... memula x ramai tapi pukul 1 tu org dah start serbu.... hari kedua pun camtu.... hari ke dua pun g gak.. ni hari ni pun nk g lagi.. hehehe...