Friday, August 6, 2010

I FOLLOW YOU...

My boss baru naik keje hari ni setelah 4 hari di luar negara coz menghadiri conference...
Disebabkan die naik pangkat berkuatkuasa hari ahad ari tue, so dari hari isnin sampailer semalam org duk tanya ai jaga sape, sama ada follow my current bos atau jaga bos baru... ai dah sms my boss, die decide tuk bawak ai, tp its still samar2 lagi kan... dan hari ini, setelah bercakap secara 4 mata, memang confirm he decide untuk bawak ai... Syukur alhamdulillah... so I FOLLLOW YOU...

My boss is chinese tp die memang okey, tak cerewet dan buat keje cepat... memang die amat2 layak untuk dinaikkan pangkat.... pehni skop keje ai maybe besar, coz ada banyak pengarah dan staff... ai harap, ai boleh keje hepi lalala cam dulu2 jugak...


6 comments:

eima said...

wahhh best nye ..
boss sayang sampai bw ..
dulu pun boss aku pun sayang jugak ...
tp die tak mo bw aku ...
kate nye tatau lagi skop kat MTEN tak sama cam KPM .. die amik jwtn terbuka ...
die serah aku kat org tua gile...
yg skrg nk jd boss besar plak ... aarrgghh tidakkkkk

..nOj.. said...

hehehe tahniah wei. bertambah la elaun ko nanti

Hezesuze said...

orait ler kalo camtu...dah ade kerasian dlm bab2 keje kan..kalo follow boss baru xtau lgik pangai n skop kejenye camne yedok..??

::Mamalyna:: said...

eima, hehehe.... nasib baik die bawak ai, coz tak tau lagi bos baru ai nanti camne perangai die

::Mamalyna:: said...

nojah, insya allah, naikler rm30...rejeki..

::Mamalyna:: said...

heze, ye betul... bos baru, tak tauler camne perangai die..