Thursday, August 12, 2010

Cuti Raya

Semalam, balik keje asben bitau yang bos ofis die bagi pilihan cuti untuk 2 hari sahaja..
Kita raya hari Jumaat kan, so bos asben just kasik cuti 2 pilihan... samada nak cuti hari khamis or hari isnin....camne nie?!!!

taun nie turn balik raya ke kedah, ingatkan hari selasa pas sahur balik pahang, pehtu pas sahur hari khamis balik kedah, pehtu sambung cuti kat kedah... next week baru balik raya ke pahang balik...

erm...baru 2 hari pose, dah sibuk pasal cuti raya kan.....pehtu bulan depan lyna dah 2 tahun dah...

8 comments:

MRS. K said...

baru dua hari pose la...

umilia said...

ape ni ko ngn izan duk sibuk cuti ry wei..posa tu hbskan dlu..kat ofis aku br tanda kat carta cuti ry je..lum mohon2 cuti pun lg..hehehehe..

..nOj.. said...

2 ari je ke bg cuti wei? ke sehari je. tak paham plak ayat ko neh

::Mamalyna:: said...

mrs. k, hahaha...typing error plak..

::Mamalyna:: said...

lia, hahaha... bos asben aku request camtue, terus aku pikirkan pasal cuti raya, eheheh

::Mamalyna:: said...

nojah, sehari sahaja, pilih sama ada nak cuti before raya iaitu ari khamis atau selepas raya iaitu ari senin..

SyidaGorjes said...

lyna sambut birthday time raya ke?confirmed dapat duit raya lebih..

::Mamalyna:: said...

syida, dalam bulan raya besday die...