Tuesday, August 3, 2010

Buzz Like A Bee!

ai super duper buzy... Ini serius!!! Since semalam my boss dapat surat naik pangkat, so ai kena meka sure semua upto date... Semua file, semua his personal details, sort mane yang perlu dibawa dan tak perlu dibawa... pehni ai cam keje di kilang kertas ler..... Ohhh sungguh letih bila melalui proses pindah2 nie... Whatever pun, kena tunggu my boss naik keje hari jumaat nie, baru bleh tahu, ape yang perlu dibawak dan ape yang perlu ditinggalkan untuk bos baru yang akan datang....

buat kengkawan yang sudi tinggal jejak, tq so much... sori coz tak dapat jejak balik buat masa ini, sori sangat2... Insya allah, ai akan jenguk umah anda... buat kengkawan yang belum join my giveaway, jom join my giveaway... ada masa seminggu lagik... yang dah join, beri saya masa untuk jejak entry anda yer..

Uwaaaaaa.... bz300x...

8 comments:

eima said...

aku nih pengarah yg nk bersara ...aku pun tumpang BZ gak ...
boss aku dah jd boss besar sementara la ....

dah la die pun sebuk ngan temuduga jusa die .. huh ....

aku faham perasaan ko .. hahaha
rileks ye ... jgn kalut² ..
sila buat nota serah tugas sesiap...
tugas belum selesai selaraskan ...
fail meja jgn lupa update

cam cc ko plak yg bg arahan .. hehe

..nOj.. said...

aku pun bz gak ni. bz makan. bz ym. hahaha

Hezesuze said...

duk rumah lagik bizi uols...keje tak abis abis...huhu

::Mamalyna:: said...

eima, tu ler...ni baru bleh bernafas sikit... maybe start bz balik hari jumaat nie, uwaaaa...

::Mamalyna:: said...

nojah, ko memang multitasking...tu sibuk makan buah duku plak..

::Mamalyna:: said...

Heze, hehehe... duk umah, memang tak abis2 keje kan..

ejaMaria said...

amboi bz nye awak... menang GA kita pun tak sudi reply ke???... reply la... kite nak gi buat bangle nih...

::Mamalyna:: said...

Eja, iye ker, saya menang!!! blog contest, terabai dah... sori sangat2, tak pasan...tq eja, okey, saya email details!