Tuesday, August 3, 2010

Susu Anlene

Masa mengandung dulu, adaler beli susu Anmum yang bancuh2 tue...tp disebabkan ai ni malas nak membancuh, so ai beli susu kotak dutchlady jer....

Skang nie ai baru berminat2 nak minum susu anlene...maklumler, dah tua dah,hehhehe.... Anlene kan ada jual susu kotak kecik2 tue... rupanya sedap yek susu anlene kotak tue, ai baru jer minum, hehehhehe...itupun minum susu anlene mak mertua ai...sedap lebih sebab die free kut...hehe

8 comments:

shidasyakirin said...

susu anlene mmg sedap, minum time sejuk peh lagi sedap :)

eima said...

aku hari² minum susu ...perkara wajib....
sedap nye ...

klu pg milo susu(susu tepung honey) mlm susu putih plak ..

qasehadam @ nurul said...

erk dulu time peknen je minum susu bagai ni xleh nak telan kalo fresh milk biasa ni..suke minum yang magnolia ke ape tah yang ade campuran oat dan bijirin tuh tak manis tapi bolehla telan.

..nOj.. said...

aah yg kotak ni lebih sedap. dia mcm rase lebih manis dan lemak kan. better la dari yg bancuh2 tu

::Mamalyna:: said...

syida, tu ler...minum sejuk2 memang sedap!

::Mamalyna:: said...

eima, hehehe...ai minum ikut dan jer..

::Mamalyna:: said...

nurul, ye ke... kita time pregnant dulu, ada jugak hari2 yang tak minum susu..

::Mamalyna:: said...

nojah, aku kalo bab2 bancuh nie, malas betul!