Friday, August 20, 2010

Bila Demam Datang Lagi..

Lyna demam time malamler... dalam kul 9 malam, startler panas badan die... semalam bukak pose luar ngan mak ngah lyna, die datang pjaya then kita org makan kat salak tinggi... sedap! kenyang perut kitaorang... pehtu on d way balik tue, dah start dah panas badan die... makin lama, nampak lyna layu jer... tak larat!

tp dalam tak larat tue, sempat jugak nangis coz mak ngah tinggal die, hehehe...cian, manja sungguh! tampal jer cool fever kat dahi die, redha jer... kalau tak, tak sukanya ditampal2 ape2 kat badan or dahi die...

Cepatler baik sayang....

21 comments:

qasehadam @ nurul said...

muge lyna cepat sembuh..selalu la lap bdn beliau ngn kain lembab kalo panas memalam..ank kecik demam kite yg xleh tidoo pikirknnye kan..

::Mamalyna:: said...

nurul, betul tue...riso, tido malam jap2 jaga..

@e_da said...

sian lyna.. mmg risau kalau anak demam malam ni kan... siang elok je cergas.. mika pun camtu kdg2... moga lyna cepat sembuh ya

Mama AqiL said...

cianyer lyna demam..makan ubat yea sayang..nanti cepat sembuh then leh g shopping ngan mama...

Nigina said...

moga cempat sembuh yer lyna... sayunya

*Miss Geli^ said...

masuk je ubat buntut..cepat ilang demam wei..

sarah-najwan said...

salam kenal..moga cpt sembuh..

dilaOHdila said...

moga lyna cepat sembuh. kak dod risau pulak kalau budak2 kena demam ni. jangan lepa check suhu lyna, mama:-)

ummi iman said...

time anak demam la paling mencabar..dia sakit kita risau tak habis..try tanya doc..n jumpa doc pakar...

..nOj.. said...

demam lg ek? sian dia. nk beralih tahun ni wei

::Mamalyna:: said...

eda, betul tue, siang cargas je, malam layu jer...riso sangat2

::Mamalyna:: said...

anum, hehhee...ko bab shopping, cepat jer yer...aku dah stop shopping dah wei, hehee

::Mamalyna:: said...

nigina, tq sis! mudah2an..

::Mamalyna:: said...

sarah, tq... salam perkenalan disambut dgn hati terbuka..

::Mamalyna:: said...

dila, tq... tu ler, kejap2 bangun rasa badan die..

::Mamalyna:: said...

ummi iman, ati mama mana tak riso...harap2 lyna cepat sembuh..

::Mamalyna:: said...

nojah, aku agak die demam untuk pandai cakap kut, heheh

zurazari said...

sian nyer lyna...
adam da sihat... mmg riso kalo anak demam nie... kalo tak batok doktor adam lu soh mandikan slalu.. try ar.. satu g jelum ngn air asam jawa.. alhamdulillah, adam lu lepas seminggu tak hilang panas zura wat air asam jawa. syukur next day da takder demam=)

EiJa ZaQuaN said...

ciannya lyna demam..semoga lyna cepat sembuh ye..!

eima said...

ala tesian nye die ...
demam mlm tu yg takut tuh ...
nk boleh pepe kot ...
lyna cepat sembuh ye...

mummy_ayu said...

ala siannye demam..semoga cepat sembuh ye sayang..makan ubat tau!!