Monday, August 2, 2010

Bila Aura Rajin Menyerang..

Kejadian hari jumaat lepas, ntah ape yang melanda diri ai... kes Terlebih Rajin!
biasa ai lipat2 jer baju lyna, time nak pakai kalo jejalan, baru ai gosok...
ni ntah ape musibah melanda diri, rajin plak ai menggosok semua baju lyna... tak kiraler, baju tido, baju jalan, baju pakai umah, baju pakai taska, semua ai gosok...
Harap2 rajin nie berkekalanler.... tp kalo rajin bab ni, mesti bil letrik melambung sikit...bising plak ayah lyna, hehehhee....Opppssss! berani die nak bising, bil letrik bulan lepas tinggi coz die layan bola, haaaa sape nak jawab?!

9 comments:

fikaryna said...

mmg terlebih rajin nih..ryna baju keje sendiri pngosok sambil berangan..hik2..

[-suziey-] said...

hahhaha kalu kt bole jadi reason tu..nnti rajin2 melambung plak bils..ekekeke:D

.:mama dhia:. said...

dhia pun ade baju yg kat tengah2 tu..yg ade gmbr butterfly...hehehe...

Fieza79 said...

mmg dh tlebih gjahen ni...mak aii abis iron suma kain baju..?

~aSHa~ said...

ehehehehe aku pun rajin....semua baju diiron...di kedai..

..nOj.. said...

hehehe aku bkn kate rajin, time tak rajin pun kena gak gosok tshirt asben aku tu. ceh

Hezesuze said...

elok arr tu..truskan kerajinan uol tu...tuk sape?? tuk uols jugak kan...hehehe

M@L@ said...

rajin nyer...spai kan baju dok umah pon digosoknyer... mg sah ujung bulan bil tinggi..hehehe

eima said...

bj lyna pun ko gosok ??
aku tak penah lagi gosok bg fahim ... hukhuk ...

tp slalu gosok sarung bucuk die ... pas baru kena kering kan cepat².. karang ade yg ngamuk ....