Sunday, August 1, 2010

Ya Allah, Minta Dijauhkan...

Tadi kami keluar, memula p JJ Taman Equine, pehtu tapau makanan kat Sg. Ramal Food Court, on d way balik ke pjaya..tiba2 jalan sesak dan nampak serpihan cermin berkecai di jalan sebelah... memang syak, ni mesti xcident....

Xcident berlaku di hadapan KLIUC, kete iswara terbabas... semasa kami lalu tue, agak2 baru 5 minit kejadian berlaku coz org baru sibuk tolong mangsa nahas... kete tue berkecai sangat2...tayar tercabut...rasanya co pilot jer terselamat sebab kami tengok pemandu dah terkulai di tempat die sendiri..... Ya Allah, takutnyer....

Sape2 teringat xcident kat gurun dekat raya puasa taun lepas, yg kete langgar treler tue.... mangsa ialah ayah kawan asben ai dan arwah adik kepada kawan asben penah jumpa mak mertua ai coz nak order karipap dan samosa untuk mereka guna pada hari raya ketiga... tp tak sempat coz die maut dalam kemalangan tue...

Al fatihah buat mangsa xcident tadi jika die islam, dan jika die bukan islam, condolence to him..

4 comments:

Sitisifir10 said...

Sangat ngeri dengan pengalaman eksiden...moga dijauhkan amin...

BIONIC WOMEN said...

nauzubillah..mintak dijauhkan dari kita semua...kekadang tu takut dak..terutama bila travel balik kg..perjalanan jauh kereta banyak..seram jer..hubby plak suka midnight journey..kita nak tido pn ase takut

miszTERRA_SF_ said...

nauzubillah..trauma dh ng xcident..moga2 djuahkan..in'Allah

mama_umar_maryam said...

erk,mmg berderau darah tgk depan mate kan..huhu..mntk jauhkanlah..