Tuesday, August 17, 2010

ATT: Pemenang MamaLyna's Giveaway

Senarai pemenang MamaLyna's Giveaway telah diumumkan pada minggu lepas
TQ kepada Ieyza dan Pupel yang dah email alamat, tp Dyahaha dan Nisa-akunakkurus... tak bagi feedback lagi... so adiah ai tak pos lagi yer... lagipun senang pos sekali, tak perlu ai nak p banyak kali pejabat pos kan...
So kepada mereka berdua, sila email alamat dengan kadar segera yer...

9 comments:

iCaLoVeZiE said...

kalau i yg bagi alamat bleh? hehe

Cute MuM said...

bagi kat Cute Mum jer lah...

nanizamros said...

PASS KAT AKAK JERK LAH JIMAT DUIT POS... HEHEHEHE

Fieza79 said...

tahniah wt pemenang..! huhu

syawalsimpsons said...

kalo ngan saya...x yah pos la...leh bagi je....jumpe pun leh...kiter kan 1 presint...hohohoho....

eima said...

bg kat aku je la .. aku dok sebelah umah ko je ...

mummy_ayu said...

pos kat ayu la..alamat dah aa kan? he he he...

~aSHa~ said...

aku nak emel jugak ke?

nisa said...

sorry la busy je bulan posa ni.

ni add saya

Jabanisah Mohamed Sultan
No. 56, Lorong Az-zaharah 10/3
Seksyen 10, Bandar Puncak Alam
42300 Kuala Selangor

alhamdullilah dapat jugak hadiah ni.....