Wednesday, July 14, 2010

WishList Termakbul....Cantik Tak?!!!!

Ape benda dalam plastik nie... Cuba teka?! Dan terang2 tulis kat situ CINDAI Fashion & Textile Departmental Store....
Nak kata ai beli baju raya, bukan.... semuanya dah siap....
Sebenarnya dalam tue ada
LANGSIR BARU RUMAH AIIIIIII.....
takde maknanya ai nak pasang time nak raya.... sampai umah, paksa rela asben ai turunkan langsir oren yang bereben tue....
ni zoom dekat, fesyen yang simple jer... tak suka yang sarat2...
Ai tempah kepala langsir jer.... 1 tingkap 3 panel dan 1 tingkap 2 panel
Total RM180, siap semua....upah dan kain...
Corak langsir yang simple cenggini, 2 jam jer siap...
CANTIK TAK?!
Tengah tunggu langsir baru umah izan.... mane wei, ai dah gantung dah, hehhhe

32 comments:

~anna&anuar~ said...

adehhhhhhhhhh... canteeeeeeeekkkk nyeeee... sgt2 mewah warna dieeee... kelassss yu kakkkkk...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

jelesnya...ko beli mana ni ijan...tak bitau aku pung...ishh...nak gak cam gini...

qasehadam @ nurul said...

beli kat nilai square ke..cantekk..lawa hok day certain tu..sama la saya pun kalo beli langsir dan2 tu gak soh laki pasang xkira la dia penat ke ape..sanggup tu ku pasang satu2 penyangkut dia tu..

syawalsimpsons said...

canteknyer..nak gak..huhuhuh

MrS. F!zA said...

santek!!! izan! cepat jahit pehtu tayang pulak :p

Sari said...

cantik menarik tertarik...ni dh kira langsir pose ni.. :D

~ Lady ell ~ said...

uit,cepatnya dh gantung langsir..

fikaryna said...

cantik2..rege pun berpatutan..

::AyahLyna:: said...

Ermmmm cantek... :|

~aSHa~ said...

sama dgn sofa..cun

ejaMaria said...

ni yg tak tahan nih... dah raya dah!... semangat!

eh amik tag ye! kite bagi utk awak :)

..nOj.. said...

cantek. simple je. cpt2 letak kuih dlm balang. aku dh nk dtg raye ni

eima said...

ayahlyna nye komen ..hahah klakar ...

cantek la .. simple tp nampak mahal tau .. warna coklat gold....

ieda said...

cantik & sweet jerk ... jarang kalau beli nieh dpt ngam2 dan cantik mcm nieh .. adakalanya ukuran x sama ngan ukuran asal umah kita kan .. :)

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

memang sweet kaler/design dia. sedondon dengan kaler sofa..

nanizamros said...

berbaloi-baloii..... cantikkkk hehehehe

::Mamalyna:: said...

anna, tq... nasib baik cakap cantik, kalo tak, akak nanges tau!

::Mamalyna:: said...

izan, aku p ari ahad lepas, hari tue jugak aku dapat langsir nie, heheh

::Mamalyna:: said...

nurul, a'ah...kita serupaaaaaa... penat jalan tue rasa ilang bila dpt langsir baru,hehe

::Mamalyna:: said...

IbuSyawal, bleh, sila terjah nilai yer..

::Mamalyna:: said...

Fiza, tq2...tu ler, tanya kedai tue, kalo corak camni, 2 jam bleh siap, terus dapat ari tue, pehtu terus gantung, ai tido lebih lena malam tu tau...

::Mamalyna:: said...

kak sari, tq... bukan langsir pose nie kak, dah jadik langsir bulan syaaban dah..hehe

::Mamalyna:: said...

Lady, hehehe... tak sabo kaedahnyer...

::Mamalyna:: said...

ryna, heheh...tq! akak biasaler, kena cari yg jimat dan lawa

::Mamalyna:: said...

AyahLyna, memang cantik kan...kan..!

::Mamalyna:: said...

gidah, thats right! balik2 umah, tengok matching plak...hhehe

::Mamalyna:: said...

eja, tq...okey, insya allah..

::Mamalyna:: said...

nojah, ko nie cam tak tau aku kan...aku memang suka mende yang cantik + murah jer..

::Mamalyna:: said...

eima, komen org tak ikhlas...heheh...mamat tue penat, baru sampai umah, kena paksa ngan bini suruh pasang terus langsir baru, hehe

::Mamalyna:: said...

ieda, tq...tu ai kasik ukuran ngan die, tu yg ngam2 elok cantik tergantung..

::Mamalyna:: said...

kak mimi, a'ah, tertiba sedondon..memang ejan carik yang kaler lebih kurang n bleh match ngan barang2 dalam umah

::Mamalyna:: said...

kak wan, hahaha...memang berbaloi!