Wednesday, July 14, 2010

Selesai Sudah...Tahniah My Luvly Asben

Hari ni dah selamat berlangsung majlis APC kat ofis my asben... Tahniah kerana dapat mengambil sijil dan resit duit tanpa apa2 kecacatan yang berlaku seperti tersadung kaki ke, terkucil ke, terbersin ke atau ape2 ter....

Ucapan dari Isterimu,
Terima kasih kerana menyedekahkan sebahagian duit APC mu untuk ai beli n buat langsir baruuu....hehehhehehe

13 comments:

Nigina said...

wahhh best tu... tahniah untuk husband yer...mamalyna tahun ni berganti langsir la gamaknya...

eima said...

besh nye ..
ayahlyna dpt apc .. mama lyna pun dpt share ..besh ..besh..

Me_Lina said...

wah... ayah lyna... sama je mcm daddy alya... kalu time bergmbr kena duduk tengah sbb dier beso n tgi... hehehhehe...

bestnyer lyna dpt duit raya awal... heheheh

alyyani said...

TAHNIAH TO YOUR HUSBAND. MUSIM APC YE SKANG NI. :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah ur hubby,
jabatan ane ek?..
huhuhu, ai dpt gak bln 6 ituari tp ongkosnya masih blom diterima lagi.. hhuhuu, sijil aje yg dpt.. iii, x dapekla nk tuko langsir gak ni.. hihihi..

::Mamalyna:: said...

nigina, langsir lama tue umurnya dah 3 tahun dah...tu yg tukar, kalo tak, still lagi pakai yang lama...

::Mamalyna:: said...

eima, hahaha... ai kan sleeping partner, takkan tak dpat kut..

::Mamalyna:: said...

Lina, tu sudah semestinya..die lagi tinggi dari menteri, hehehe... lyna dapat hadiah baju raya dari ayah die..

::Mamalyna:: said...

allyani, tq...skang semua org gomen semua tengah tunggu majlis nie, hehehe

::Mamalyna:: said...

Leily, tau, leily datang pjaya kan...asben keje kat NRE, ofis depan MOA tue, hehe

..nOj.. said...

ceh. bini gak yg untung

::Mamalyna:: said...

nojah, harus tue wei...kan aku nie sleeping partner..

Ibu Ayra said...

tahniah hilmy...