Tuesday, July 27, 2010

Very Buzy Last Weekend!!!

PENAT! tu jer ayat yg mampu ai nyatakan... memang bz last weekend! hari2 ada xtvt, sampai senin pun tak abis lagi xtvt, hehhehe

Jumaat
~ Sepupu akad nikah kul 10:30 pagi... semua family inlaw pegi kota warisan
~ I keje, asben outstation Jelebu
~ malam2 just lepak2 kat umah

Sabtu
~ Bangun awal coz nak p kenduri sepupu di Dewan Presint 9
~Menghadiri Mesyuarat Persatuan Kebajikan Keluarga
~Makan2 kenduri
~ Abis kenduri, sepupu sepapat dan sedara mara serbu umah, Fuhhhh! terkejut den!
~ Malam, kuar p jalan2 kat alamanda (psstt anum! ai dah beli bling2)

Ahad
~ Bangun awal jugak, siap2 nak p kenduri sambut menantu kat Gombak
~ lepak2 umah adik ipar
~ p jalan2 kat klcc
~ balik pjaya
~ kuar makan kat bangi

Isnin
~Dapat berita kematian, adik ipar, PIL dan pakcik makcik p seremban
~ ai jaga lyna kat umah with my adik ipar

Memang penuh xtvt weekend kami... cuti 2 hari pun rasa tak cukup! Wuaaaa...Saya nak Cuti!!!

6 comments:

SyidaGorjes said...

i thot my schedule yang paling full, rupanya ada lagi yang fuller than me.hehehehe

..nOj.. said...

cuti jela wei. duk kt umh rehat2. lyna anto taska. yg tu baru tul2 rehat

Mama AqiL said...

wah..dah beli yea bling2..takper..takper..lepas ni ai lak nak beli bling2..

apa lagi kasi up lar gambo

::Mamalyna:: said...

kak gojes, hahahaha..ai lagi penuh tau, hehe

::Mamalyna:: said...

nojah, memang pun! tp nak antar lyna ke taska pehtu aku duk rilek2, tak sanggup rasanya..

::Mamalyna:: said...

anum, aler..aku beli untuk lyna..ko konpom utk ko kan..aku nak itut!