Tuesday, July 13, 2010

Tom - MyStarLG

pic from google

Dunia artis, ni lagi satu kes havoc pasal Tom, juara MyStarLG... nama glamer tom, nama sebenar Raja Farah... ai ada penah baca kat satu paper before die masuk final, die ni dah tak duduk sebumbung ngan asben die dan anak die, family die jaga kat johor... dulu, ai ingatkan die christian ke or orang bukan islam, dah nama gitu kan pehtu seksi plak, tp rupa2nya org melayu...

Pehtu ai penah baca artikel kat beautifulnara.com katanya ada sorang artis juara realiti tv, bergaduh ngan bini teman lelaki pehtu siap romen lagi depan bini lelaki tue... dan ari ahad, tom buat kenyataan kat melodi, tup2 semalam kuar plak berita yang die kena tumbuk...

Macam2 hal ler artis nie kan...

Ulasan kata MamaGossip:
Tom and Jerry or Tom Tom Bak!!!

12 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

weii...ko kopi paste ke apa ni...bukan ke si Tom Mystarz LG
sejak bila dia masuk mentor...juara mentor 4 bukan MOHD ke...anehhh

::Mamalyna:: said...

izan, tq wei...aku tersilap taip..dah betulkan dah..ehhe

ejaMaria said...

tak kenal la dia ni... sbb tu buat kes kot - nak glamer!

iera me casa........ said...

macam² hal la kan artis ni..

siap pojek depan bini tu..
haihhhh.. tak pk perasaan owang len lansung..

sangat tak sukaaa...

[-suziey-] said...

erkk ye ke..xpnh dgr pn gossip dia..hehe..sbb xglemer kot:D

Cik Andam Hazlina @ Wideliabeauty.com said...

hihihi setuju ngan kak suziey.. haram tak kenal.. ngeee... rancagnan tu paling boring nak tgk.. hehehehee

::Mamalyna:: said...

Eja, ye betul! ai tak tengok pun sebarang konsert MyStarLG tue... ni baruler org kenal die...tp syang kan, org kenal ngan cara tak baik..

::Mamalyna:: said...

iera, tu ler... bini tue dah bersalin kan.. macam2 hal meka nie..

::Mamalyna:: said...

suziey, hahaha...memang tak glamer sangat pun, skang nie baru org nak kenal die..hehe

::Mamalyna:: said...

Mak Andam, ai tak tengok pun rancangan tue..

syawalsimpsons said...

Aper la tom ni..laki org pun nak rembat....mmmmm...lgpun tgk ex asben dier pun x semengah je gayanyer..huuuu....ala2 bob marley 2...huhuhhu....

::Mamalyna:: said...

ibusyawal, hehehe...ingatkan taf tp biasa jer lelaki tue kan..