Tuesday, July 13, 2010

Tekak Perit + Idung Tersumbat = Sore Sengau

Alahai tak bestnyer pagi2 nie.... tekak memang perit, kalo batuk tue, bleh rasa nak terkencing...
Idung plak duk shroottt shreeett jer, terasa ler mende lain kat dalam idung kan... pehtu sore plak, penyanyi rock ella pun bleh kalah ngan ai tau...
bila dah jadi camnie, nak deal dan cakap ngan org pun rasa tak selesa... yo ler, dah bercakap ngan terlebih idgham kan.... bilaler nak baik nie...
Kesimpulannya, tak mo dah makan durian manyak2:(

6 comments:

AdamNigina said...

huhu ni kena penangan durian la nie erkk.... huhuhu .. takpa moga mamalyna cepat sembuh yer

eima said...

la ..panas dalam la tuh ... pi minum air badak... mana tau leh kurangkan panas ngan demam tuh....

::Mamalyna:: said...

Nigina, tu ler pasai...dah sedap, p ler makan banyak2, skang tanggung sendiri..huhuhu

::Mamalyna:: said...

eima, agaknya...sedap wei, durian kg tue..

..nOj.. said...

bile nk balik ke ko tnye? aku tgk ko taip ni kul 7.24. loceng punch card ko pun blum bunyi lg tu. ceh

::Mamalyna:: said...

nojah, hehehe...aku taip pagi tadik ler.. aku kan sampai ofis awal..hehe