Thursday, July 15, 2010

Taska Di Putrajaya

Ai baru terima pamplet pasai taska yang baru dibuka di area perumahan milik kerajaan ai nie...
telah dibuka untuk pendaftaran....ai pun tak pasti samada taska nie dah beroperasi ke blum..

TASKA AL MIZAN
BLOK E2, FASA 12, PRESINT 9
013-9491544/019-2413544/017-2523544/019-2979544

Taska di bawah Seliaan JKM
Pengasuh - Kursus Asas KAAK
Subsidi Akan Diuruskan Kepada Yang Layak
(ni ada ditulis di dalam pamplet)

sesiapa yang duduk di putrajaya, blehler try survey taska nie yer...

12 comments:

syawalsimpsons said...

yeke/.....ada buka....nnt boleh la ai war2kan kat org kampung ai kat parcel E ni kan..huhuhuhuh...kengkawan ai pun mencari gak taska...

mama_auni said...

taska ne kat bawah umah iza jek kak...

ummiaqeef said...

ha'ah..akak duk blok mane ek?

eima said...

aku pun dpt gak ..
tp anak aku dah dok umah org ...
tp tgu la die dah besar ckit aku nk gak try anto situ ..
sape dah anto/survey nanti bleh cite la ..
aku nk tau gak ok ke tak ...

::Mamalyna:: said...

Ibu Syawal, hehehe...bleh2 sila war2kan.., maklumler kat pjaya nie terhad kan...kat parcel E ada kan..

::Mamalyna:: said...

ieza, laaaa iza duk kat fasa 12 ke, kita sama...akak blok A2

::Mamalyna:: said...

ummi, akak duk blok A2, umah tingkat 12

::Mamalyna:: said...

eima, kat A3, cam baru bukak pusat asuhan kanak2, tingkat 1... cuba ko try usha..

..nOj.. said...

takdenye kte layak ngan subsidi tu kan. hisshh

::Mamalyna:: said...

nojah, tu ler... kalo dah sorang anak, tp mesti dikatanya kita masih mampu..

mama_auni said...

la ye ker...kiter blok 12E2...hehehe

nurul said...

dah bukak pung...anak ank kt sini ler hehehe...dekat ngan umh senang...