Monday, July 12, 2010

Safety First:D

Safety first dari aktiviti mengemas semua barang2 yg ada dalam almari ini yang telah dipunggah or disepahkan oleh lyna kat hall or ruang makan, hehehhehe
ni rupa kabinet bawah kat dapur ai... dalam kabiniet iniler ai simpan segala mala tupperware, pinggan hadiah susu fernleaf, bekas2 lauk, gelas2 n jug.... TETAPI isi kabinet ini jugakler yang lyna amat2 suka punggah barang2 yang ada dalam kabinet nie...

Ai memang sungguh tak tahan dan tak larat nak mengemas balik barang2 yang disepahkan lyna, end up, ai ambik jer plastik dan ikat dua pemegang nie...

sonang keje den! no more pinggan bersepah2 dah....
CANTIK TAK?!!!!

8 comments:

..nOj.. said...

heheh biasa la bebudak kan. mmg peberet mereka memunggah. lyna tak try tarik ke plastik tu wei

ejaMaria said...

hahahaha... kite ade gak... tapi guna gelang getah... sangkut dalam 7-8 helai bagi ketat sure dia tak leh bukak... hehehe

::Mamalyna:: said...

nojah, tu ler...tak larat aku nie ha... tarik jugak, kadang2 bunyi gedang2 pintu tue plak,hehe

::Mamalyna:: said...

eja, mesti eja punya kabinet yang ada tombol tue kan.. senang sangkut getah, ni ejan pakai beg plastik jer..

fikaryna said...

hehe..kreatif!

~aSHa~ said...

ni masuk program eric leong ke..cantik tak?

::Mamalyna:: said...

ryna, ooo...kreatif dengan cara jimat, hehehe

::Mamalyna:: said...

gidah, hahaha... cantik kan..