Monday, July 12, 2010

Yang Patut VS Yang Tidak Patut...

LYNA With Toy

Bonggo or drum nie kami beli masa lyna 6 bulan lagi... suka coz ada bunyi muzik2, dan lagu macam... lyna pun suka tepuk2... tepuk sampai sakit tapak tangan...

caranya duduk seperti di atas supaya senang nak tepuk kan... baruler logik dan ini yang sepatutnya....
Tp ada kalanya, cik lyna nie terlebih kreatif...
dia nak tepuk drum nie ngan cara cenggini.... Ini tidak patut! ini dah gaya cam dalam filem hindustan yang minachi bawak belanga air yg junjung atas kepala tue.... tp kalo takde drum tue dan lyna tepuk tangan die sendiri, cam gaya ape plak yer, ermmm tak mo cakapler, hehehhe

Lyna, jgn nak malukan mama tau...aksi ni boleh buat dirumah sahaja yer...

9 comments:

qasehadam @ nurul said...

lebat gak rambut lyna ni..anakku masa lahir kemain lebat..lepas cukur mcm segan lak nk tumbuh..huhu sayang plak rambut dia yg lebat tu..nk buh ape ye bg lebat rambut padahal rambut mak pak jenis lebat xkan nk pi yun nam hair lak

iman miasara said...

gelak saya sorg2 kak tgok lina hangat nih... hehehehe

..nOj.. said...

hehe minaci angkut belanga ni weh. aku syak dia ni terpengaruh ngan cite industan la. mesti ko rajin tgk ni kan

umilia said...

eh bj same ngn anakku amsyar la..tp amsyar nye lengan pndek..heheheh..

::Mamalyna:: said...

nurul, lyna dari lahir memang rambut lebat, pehtu dah cukur botak pun, still lagi lebat... ada member pakai minyak rambut india tau, lebat rambut anak die...tp die lupa plak nama minyak tue..

::Mamalyna:: said...

nurul, tu yang kak izan dapat snap tau, yg tak dapat snap, lagiler... macam2 pesen..heheh

::Mamalyna:: said...

nojah, aku tak tengok sangat hindustan...tu pengaruh laki akuler, die suka sangat layan citer hindu aka tamil..hehe

::Mamalyna:: said...

lia, hehhehe...same yek..baju baby lebih kurang sama je kan... aku penah bawak lyna kuar n baju same sebijik ngan budak sorang lagik..

eima said...

aku rasa budak lahir 29.9 nih mmg suka main drum la...

comey.... mesti byk karenah die kan . tak larat nk layan ....