Friday, July 16, 2010

Roadtax Kete Terkoyak!!!

On d way p nilai semalam, tengah ai ngan asben kusyuk berborak, sekali anak ai cik lyna pun kusyuk MENGOYAK!!! koyak ape? koyak roadtax kete...

selamba jer die tarik.... nasib baik bleh tampal balik...
cik lyna tu tengah kusyuk nangis coz kena marah ngan ayah die....
Lyna kan ada jer nak buat perkara yang kita suruh marah die...
nanti mama bagi adik kang, mau?

10 comments:

Nigina said...

huhuhu hehehhe... ada je si lyna tu erkk.. bijak bijak hehhehe.. lyna kena marah ayah erkk.. lain kali jgn koyak tau... kang ayah dah marah hehehe...

diana said...

pandai dak lyna wat keje.ni kalau jpj tahan ni tunjuk aje la cebisan2 roadtax tu..mau nanges orang jpj tu nak cantum balik..

~anna&anuar~ said...

lorrr.. nape x tmpal road tax ni pada plastik die?? baru x koyak...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

heheh..camner boleh ade idea nak nak koyakkan road tax tu..ishish...kreatif btol anak dara ni

::Mamalyna:: said...

Nigina, lyna kalo kena marah ngan ayah, siapler, teresak2 betul! sampai kesian plak kita tengok..

::Mamalyna:: said...

diana, ai dah cantum dah tp mesti tak real macam asal...nasibler kami kena menjawab ngan jpj kalo kena tahan nanti, hehhe

::Mamalyna:: said...

anna, ntahler akak, rasanyacam dah ada dah plastik tue, not sure...nak wat camne, dah terkoyak pun...

::Mamalyna:: said...

Ummi Aisyah, den pun terperanjat, nasib baik leh jumpa balik... tu ler, die notti, ada jer idea die..heheh

eima said...

gatai nye tgn lyna nih .. kemain lagi die ..
ade je mende die nk buat ..

umialya said...

akak suka sgt ngn ayat yg last skali, usia lynapn hmpir 2thn.. boleeeh daaa..