Wednesday, July 14, 2010

Punca Ai Batuk + Selsema = Tiada Suara

Ni puncanya...

Ai makan durian....tp kan durian nie isinyer best gilerrrrrr....sangat2 sedap!
Lemak + manis + rasa cam pahit2 sikit
Tengok isinya kuning....memang durian kg, ai beli kat Labu, N9... lagi best makan, bila letak dalam tupperware, pehtu makan time die sejuk...

skang dah batuk cenggini, sape yg nak dipersalahkan?
Iyerr.... memang saya yang salah, huhuhuhu

18 comments:

eima said...

sedap nye ...
tringin la plak ...
korg nih tak abih lg cite sal duyan... nyum..nyum...
dah la cari hari tuh pasar mlm bangi tak dok .. aku cr tak jumpe...
kat carre4 dah abih tgal yg 3 RM 10 ..isi putih...

kak mas said...

ya ampuuun... akak ni hantu doyan.. pantang nmpk durian.. haih.. mana nk cari durian ni..

qasehadam @ nurul said...

teringat durian tembaga kat kampung isi kuning keemasan isi besar biji kecik leper makan seulas pun dh kenyang bangat..sekarang dh xbyk dah pokok pun tinggal satu tu pun dh nunggu masa nak rebah kalo dulu mak selalu idang bila wat baca yasin kat umh dh mcm kenduri durian seronok tgk jiran2 makan puas2.

~anna&anuar~ said...

arrrrggghhhh... xsuke kalo org wat n3 doyan... ptg ni mesti carikkkkkkk

Echa said...

wei.. apa sedap sangat nampak doyan tu... ko beli kat n9 ke?? camne gaya nak pegi sana beli doyan n i..s edapnyaaaaa

..nOj.. said...

kalo dia lekat kang pangsa dia lg selera. ni dh letak lam tapewer dh mcm tak sedap sgt. uwek

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

perghhh...melelehhh...

ejaMaria said...

errgghhh... ni yg nak cari doyan nih...

@e_da said...

tak tahan tgk ni.. nak g beli gak la..

::Mamalyna:: said...

eima, ari jumaat nie banyak kan jual kat pasar tani tue...hehe pilih sajork..

::Mamalyna:: said...

kak mas, iye ker...cari cepat kak...kang meleleh kang...hehehe

::Mamalyna:: said...

nurul, alerr durian jenis tue memang best...tinggal sepokok jer, sayang tue..

::Mamalyna:: said...

anna, cari jgn tak carik...badan kecik, makan kuat!hehe

::Mamalyna:: said...

echah, laki aku tersalah jalan ari tue, nak p klia, terus p labu...ape lagi, tengok ada durian nie, terus rembat coz ari tue member die duk labu, bawak durian, memang isi sedap!

::Mamalyna:: said...

nojah, ko kata ajelah, ko dengki kan...letak dalam tuperware, makan sejuk2, syok wei..

::Mamalyna:: said...

izan, ye betul...tahap leleh nie..

::Mamalyna:: said...

eja, cari jgn tak carik...skang ramai dah stall jual durian kan..

::Mamalyna:: said...

eda, hehhee...terperangaruh yer...