Wednesday, July 14, 2010

SURAT JAWAPAN BALAS AYAHLYNA

copy from email & komen

Tengok SINI dulu, baru leh tau ai dapat surat dari asben ai nie...

15 Julai 2010

Pn Norizan a.k.a MamaLyna,

STATUS CHANNEL SUKAN ASTRO

Saya dengan segala hormatnya merujuk kepada perkara di atas.

2. Merujuk kepada surat puan bertarikh 13 Julai 2010 mengenai pemotongan siaran sukan.Setelah berbincang dan membuat penilaian jangka panjang secara tertutup bersama Lyna Nurfitrina. Dukacita dimaklumkan bahawa permohonan bagi pemotongan siaran sukan tidak dapat diluluskan.

3. Walau bagaimanpun pihak puan hendaklah mengemukakan alasan yang lebih kukuh bagi mendapatkan kelulusan pada masa akan datang.

4. Segala kerjasama dari pihak puan, didahului dengan ucapan “Yahooooo tak nak potong Channel Sukan”..

Sekian, terima kasih

Yang benar,
AyahLyna


*ai dah agak dah, sure takmo potong punyer*

33 comments:

Ummu Sofea said...

Salam

Lyna berkomplot dgn ayahnya...:P

BUNGA said...

hahaha...klkr btl baca surat ni :)

~aSHa~ said...

ehehehheeh channel apa lagi yg ko ada?

~aSHa~ said...

ehehehheeh channel apa lagi yg ko ada?

eima said...

korg nih romantik tul la....
cute couple...

@e_da said...

hehehhe romantik berbalas surat nih.. hehehe

qasehadam @ nurul said...

pagi2 baca cite mamalyna bagi ilangkan segala duka lara ahaks..buh cite yg kelakor2 je ye eheks

bukhairiah said...

huhuu camno lyna bleh pakat ngan ayah plak nie? lyna kan xdpt tgk disney cahnnel klo ayah mik sport...?

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tak pe ejan, yang penting ayah lyna yang bayar bil astro.. dia nak tambah siaran sukan ke HBO ke, biarkan ajer. heheheh

alyyani said...

seriosu ke ni ayah lyna tulis? hahah.. lawak la korg ni.

SyidaGorjes said...

confirm la ayah lyna tak nak potong sukan sebab dia nak tgk

::AyahLyna:: said...

Channel yang ada kat umah...

Mamalyna --> 101,102,103,104,105,
106,108,109,115,119
202,201,203,704,705
708,131,132,133.

Lyna --> 611,612,613,614,615

Ayahlyna --> 411,412,413,551,552
553,554,555,556,
811,812,813,814,816

Statistik yang di keluarkan oleh pembanci bebas..Oleh hal demikian apa salah nyer kalau sukan tak dipotong kan kan...Hahahah cabuttttt kang kena plak duk lelama...

syawalsimpsons said...

x pela...relakan je la..nak wat camne kan...huhuhuhuhu.....

syawalsimpsons said...

x pela...relakan je la..nak wat camne kan...huhuhuhuhu.....

..nOj.. said...

hehehe bayar la sket sorg dh seme nk tgk kan. cuma yg lyna tu kena gilir2 la belanja dia

fikaryna said...

hehe..kena cuba lagi bagi alasan yg lebih kukuh..

eima said...

kire ok la ... korg bleh bertolak ansur lagi ...

aku kat umah ...
klu en. Fahim tomei tuh tak tido 6 jam ... 6 jam channel kat 611/613

asal mama ubah je ... die hulur balik remote ...

::Mamalyna:: said...

Ummu Sofea, tu ler pelik di situ, camne lyna bleh komplot ngan ayah die...musykil!

::Mamalyna:: said...

bunga, hehehe...balas membalas kaedahnyer..

::Mamalyna:: said...

gidah, ntah...channel macam2...ehhe

::Mamalyna:: said...

eima, hehehe...cute ke? kami memang cute dan gebus...hehe

::Mamalyna:: said...

eda, hehehe....gurau senda laki bini..

~aSHa~ said...

wei pesal 15 julai? aku rasa arini baru 14 julai wei..ke aku salah duduk planet ni?

::AyahLyna:: said...

Saja buh tarikh awal2..huhuhu

::Mamalyna:: said...

nurul, hehehe... ambik mood ceria waktu pagi yer...hehehe

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, tu ler, time bila pakatnyer depa tue...disney tetap ada walau dah ambik sport balik..huhuhu

::Mamalyna:: said...

kak mimi, memang die yg bayor pun tetiap bulan...tp tuler, lagi banyak ambik, lagik banyak bayar kan...hehhe

::Mamalyna:: said...

allyani, betul, serius! dalam entry yang ai tulis surat terbuka tue kat ruangan komen, tak cukup ngan tue, siap email lagik kat ai...

::Mamalyna:: said...

kak gojes, tu memang...dah terang2 tak nak potong tue...hehe

::Mamalyna:: said...

IbuSyawal, hahaha...ni akak tengah merela dalam paksaan nie, heheh

::Mamalyna:: said...

nojah, maleh aku...biar die bayar, hehhe

::Mamalyna:: said...

ryna, tu ler...akak tengah mencari alasan yang kukuh dan munasabah, heheh

::Mamalyna:: said...

wah...lagi dasat, terjebak same tengok cartoonler..