Wednesday, July 14, 2010

Membalas Komen AyahLyna

Komen ayahlyna lagik..

"Channel yang ada kat umah...

Mamalyna -->
101,102,103,104,105,106,108,109,115,119, 202,201,203,704,705,708,131,132,133.

Lyna -->
611,612,613,614,615

Ayahlyna -->
411,412,413,551,552,553,554,555,556,811,812,813,814,816

Statistik yang di keluarkan oleh pembanci bebas..Oleh hal demikian apa salah nyer kalau sukan tak dipotong kan kan...Hahahah cabuttttt kang kena plak duk lelama..."

Wah...ye ler hang tue... xcuse me! bila masa ai layan channel 201, 202,203 tue? Tu citer tamil kan...eleh, die yg selalu tengok citer tue, tu yg lyna asik wat aksi letak belanga atas pala tu...hehehe
Channel 611,612,613,614(tak wujudkan channel nie, apeler pembanci bebas nie, tak reti ka?)615.... sape nak tahu, bukan lyna sorang jer layan channel nie tau... AyahLyna layan jugak, paling die suka tengok Tom n Jerry, hahahahah
Siap abang nanti tau! tunggukan hujahan dan alasan2 yang kukuh nape perlu potong channel sukan...

16 comments:

eima said...

614 ade ke ... tom & jerry 616 la...

701 ngan 702 tak de org tgk ke .. CSI ..NCIS LA ...HOuse .... semua tuh fav aku tuh ...

Me_Lina said...

we all masing2 ada favorite channel masing2... so mmg byr RM101++... asal x gaduh... time tgk tv pun dah ada... alya pagi.. mommy malam sampai kol 11... daddy sambung pastu... hehehehe

Dilla Ady said...

pasal channel nih kan mmg tak sah ek kalu tak gaduh..ade jek kan..huhu

@e_da said...

hahah lawak lerr gaduh2 manja...

~aSHa~ said...

ni belum gaduh bab balik raya kan? ehhehe

wei aku laki bini suka gak layan tom n jerry tu...

tom yg mrstarz tu aku tak kenal..tiba2 jadi femes...femes sbb perkara buruk

fikaryna said...

hehe..korang nih best la..hujah2 pasal channel..

shidasyakirin said...

abisla lyna sudah pakat sama ayah dier!!2 lawan 1 jadi macam mamalyna kena ngaku kalah je..hehehehe

Nigina said...

712,711 takda erk.. tu fav nigina tau hehehhe.. nanti tambah 732 ... hehhehe

::Mamalyna:: said...

eima, tu ler..die tersilap taip, hehhe

::Mamalyna:: said...

Lina, kami ni ikut suka jer time tengok tv...cuma lyna tu, kita tauler kul bape, patut bukak channel berapa..hehe

::Mamalyna:: said...

Dilla, hehhehe....ye betul, nak wat camne, tv satu, piring astro pun satu...

::Mamalyna:: said...

eda, hahahha...manjaler tu, hehe

::Mamalyna:: said...

gidah, raya dah set dah...set baik2 so taun nie turn kedah... tu ler, baik kita layan tom n jerry tue..

::Mamalyna:: said...

ryna, ituler hakikatnyer...hehe

::Mamalyna:: said...

syida, lancar perang nieh... heran betul, camne lyna leh terlibat, heheh

::Mamalyna:: said...

Nigina, yg ada channel travel n living yang basic jer..