Friday, July 9, 2010

Plannyer Banyak...Tp Tak Tau Jadik Ke Idak...

dalam otak ai ni memacam plan nak buat tau... tp tak tauler, menjadik ke idak...

Petang nie, tak tau nak masak ke idak...tp cam kena masak jer... Dah 2 hari beli jer, dari banyak duit merah, ni dah banyak tinggal duit biru, esok lusa tinggal duit syiling plak...hehehehe... Tp sebelum tue, rehat lama nie, harus balik umah, kemas2 umah atau agak2 kemalasan melanda, ai tido jer...

Esok, ada jemputan besday party, waktu petang, wajib pegi... nak makan kek mahal dan sedap...biasaler kan, kalo makan kek besday n kek free nie sedapnyer lain macam kan... kalo beli sendiri, takdelah sesedap tue..... dan akak yg jemput ai nie, memang terkenal ngan banyak makanan kalo die buat besday, terbayang2 dah kat fikiran ai menu die esok, nyum2...

Haunting mencari langsir.... ai nak beli ready made jer... mahal jugak yek...takde ke kedai jual langsir murah2...MRS. K, sila surveykan ai kedai langsir yang super murah kat nilai tue, bleh?heheheh

Asben bitau yang member die dari rembau nak datang umah, nie tengok masa die datang jugak, kut2 datang makan thari, maka bersilatler ai kat dapur kan...

Lagi ape yek, tetiba tepu plak otak ai nie... Puan eima, nie entry ke-3 ai hari ini yer... nantikan entry ai yang lelain plak..hehehe

6 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

AKU PUN NAK lik umah gak ar rehat ni...nak kemas umah dan makan duyan...lalalla

Zimah said...

izan..ko gi kedai kah bee kat nilai square..kedai tu belah kanan..tepi jalan..aku beli kain dan jahit siap terus kat sini..dlm rm500 je..utk 2 siling door, 1 tingkap 3 frame dan 2 tingkap 2 frame..tiap siling door tu siap ada day curtain lg..ko cume bg ukuran tingkap pastu nak pattern jahit camne..

::Mamalyna:: said...

izan, jom balik umah...sedapnyer durian..

::Mamalyna:: said...

ziemah, nilai square tue kat nilai 1 ker? wahh untung tue, nanti nak try pegiler, ada jual yang readymate tak..

eima said...

mahai ke murah RM 500 tuh .. cam mahai je ..a ku tak penah beli lagi la ...
MIL rajin beli kain pastu die yg jahit ...
aku tatau kos..hahah bertukar² la jugak ...


amboi siap mention nama aku tuh .. hahha
ye la aku kan slalu jengah blog ko nih ...

Zimah said...

izan..haa..nilai 1 rasa nya..kalo pas kuar PLUS hiway tu..ko masuk kanan..jgn amik kiri..kalo kiri tu nak gi nilai 3..