Friday, July 9, 2010

Arwah Din Beramboi 100 hari

Astro buat penghargaan kepada arwah din, dan mereka buat rancangan Di Sebalik Din Beramboi @ Mior Ahmad Fuad’ pada hari Sabtu ni jam 10 mlm di Astro Prima...

Ai dah tengok gazet2 yang die tunjuk dalam tv... sedih jer rasa, part tengok anak lelaki arwah din menangis teresak2... Pemergian mengejut cam ni ler yang buat org cam trasa sangat kehilangannyer kan... Nak2 plak, before arwah meninggal, kita selalu nampak die kat program Raja Lawak pehtu Wuhai Beramboi.... Even die buat cam lawak bodoh atau lawak syok sendiri, walaupun kadang2 ai penah cakap, 'ntah mende2 lawak din ni'... tp ia tetap menghiburkan...

Al-Fatihah buat Din Beramboi...Semoga arwah tenang di sana...

6 comments:

AdamNigina said...

moga rohnya dirahmati dan ditempatkan orang-orang yang beriman.. amin...

Zaidah said...

al-fatihah untuknyer

LIP (^_^) said...

al fatihah..

::Mamalyna:: said...

nigina, al fatihah buat din...sat jer dah 100 hari kan

::Mamalyna:: said...

zaidah, yes, al fatihah..

::Mamalyna:: said...

lip, al fatihah, semoga arwah tenang di sana