Tuesday, July 20, 2010

Pagi2 Sudah Terkena!!!

Ai dah perasan yang tekanan air kat umah ai semalam cam tak tentu hala... sat die laju, sat die slow, bila slow kita bukak besar sikit, tetiba air jadi laju, dah merencik2 kan....

Dan pagi ini, ai mandi, bawah showerler kan.... cam biasa, ai pulas pili shower tue seperti biasa... tengah ai mandi, tetiba air slow...so ai kedepan sikit... tak lama pehtu air laju balik...dah air shower tue tertujah atas rambut ai...so ai kebelakang sikit... pehtu die slow balik, ai kedepan plak... rasanya pagi nie jer, dekat 5 kali ai kedepan ke belakang...

Tensen ai ari nie, rasa dipermainkan oleh air shower mandi jer... kuar bilik air bukan ngan muka segar, tp ngan muka ketat!

16 comments:

ejaMaria said...

rasa nak gelak pulak baca entry nih... haih... shower pun bole nak main-main yer?

~anna&anuar~ said...

hahhahahahahhaha...blh bygkan keadaan nyeeee... lawak2... hahahhahaha..(icon gelak guling)

mrs zach said...

iskhhh...kalau tengah malam tu, ai dah bayang edisi keliwon je. ihiks..

SyidaGorjes said...

dipermainkan oleh air shower?hahahahhaa....
mesti orang lain takde experience yang macam ni,kan?

Fieza79 said...

eheh kelakar je citer...hehee mamalyna di pemenkan oleh air...!hehee..

.:mama dhia:. said...

last sunday umah org tak de air terus kak..panik kami sekejap..sib baik malam tu ade balik air.. kalo tak tak mandi ler g ofis..hehehe.. dieorg cuci tangki gaknyer..

ummiaqeef said...

mmg kak..kat umah tu air tu main² ngan kite..kejap slow kejap laju..bengang btl..

::Mamalyna:: said...

Eja, hahaha...ai tensen tadi tau! main2 plak air nie..

::Mamalyna:: said...

anna, sila gelak dan bayangkan keadaan kak ijan dalam bilik air yer..hehe

::Mamalyna:: said...

mrs zach, tu ler, nasib baik pagi dan dah azan subuh, kalo malam, ai pun fikir cam u jugak...terus tak jadi mandi, hehe

::Mamalyna:: said...

kak gojes, hehehe... nasib kejadian pagi tau, kalo malam, ai ingat antu air jer..heheh

::Mamalyna:: said...

fieza, hehehe...air jahat!

::Mamalyna:: said...

yana, ye ker? Nasib baik ada kan, kalo tak, akak tak bleh bayang nak punggah air tue naik umah.. semalam ada blackout, 2 kali. Umah yana kena tak?

::Mamalyna:: said...

ummiaqeef, hehhee... pesen area umah kita kut... ieza, takde komen2 ke pasal air nie?heheh

umilia said...

biasala tu..sbb ramai kan yg mndi time2 tu..bile dorg bnti mndi kite nye laju la..bile ramai yg mndi slow blk..hehehehe..

::Mamalyna:: said...

lia, hehehe... ko lupa satu, ada org mandi lama, basah rambut lagi, hehehe