Monday, July 19, 2010

P.E.N.I.N.G K.E.P.A.L.A

sius wei...skang ai pening pala amat2 nie... tadi before solat, ai bukak getah rambut dan tarik2 rambut... adaler bunyi sekali... pehtu ai urut2 kepala, kuarler angin2...nasib baik takde org dalam toilet tue, hehheheh... tp kepala masih lagi berdenyut2 nie...

ai rasa ni sebab ai tetiba pose, dah seminggu direct perut dapat makan kan, tetiba ari ni takde plak, terkejutler tue...

Menu petang nie, ai nak singgah pasar kat p8 ler... nak beli ikan bawal... balik umah nak masak ikan bawal masam manis + telur masin + sup sayur sawi

Alahai... ari nie ai drive... asben takde, kursus kat damansara...

20 comments:

~anna&anuar~ said...

ke peknen?? hahahhahaha...

..nOj.. said...

aku baru baca smlm pasal pose ni. memula pose bdn mmg mcm2 hal. ade sejenis enzim yg dirembeskan keluar. eh bukan. ntah camne dia cite. tp bdn cam baru nk terima keadaan lapar la. gitu la lebih kurang

[-suziey-] said...

waaa menu berbuka posa ke tu? hehe..

ish bole ek trik3 rmabut kasi letup...xsakit ek..tp syiok tgk org b uat..nk buat sdiri xbrani:D

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

eh beli tuk aku sekali...aku nak sahur malam ni...

qasehadam @ nurul said...

ooo biasala tu dah masuk angin..atau smlm ade mkn bnde tyg berangin..tp xpe kalo straight je posa makin ok..perut nk sesuaikn diri..

Mama AqiL said...

Uish..takan tak g kedai emas terus pening kot..hihihihi

wei..bulan dpn ar kita g kedai emas..aku kaya sket bulan dpn..

ehh..berbalik pada topik pening kor nie..kot ko ni peknen..jeng..jeng..jeng..

eRiNsZ said...

hye mamalyna... sila claim hadiah kecik kat blog erin... send address yer..

mama_umar_maryam said...

hmm..blh imagine camne saket pale tu, zt klu ari bese terskip brekfes pon blh sgt2 saket pale,thats y nnt bln pose wajib bgn sahur!

Nia said...

try letak minyak angin kat kulit kepala, insha'Allah boleh lega.

puasa tu ada sahur tak?maybe tak cukup sahur ke?

::Mamalyna:: said...

anna, mana ada...perut ai slim nie, hehehe

::Mamalyna:: said...

nojah, hehehe...ye ker? betuller artikel tue ngan keadaan ai skang nie..

::Mamalyna:: said...

suziey, ai biasa tarik2 jer, tp jarang sangat setiap kali tarik, bunyi letup... agak2 pening pala sangat2 baruler bunyi...

mrs zach said...

kak...sama la. ai pun puasa semalam. pastu sakit kepala nyaa...susah nak cakap. lepas buka je...semua yang ai santap time buka, habis dihambur keluar...huhuhu. mahal tu weh..makan jus avocado + ayam bakar. :(

::Mamalyna:: said...

izan, arghhhh tak mo, sila masak sendiriler, hehehe:P

::Mamalyna:: said...

nurul, ai ambik sahur tp entahler... berangin sangat2..pening tak tahan..

::Mamalyna:: said...

anum, ko ler lagi tambah pening aku... tak jadi pegi kedai emas, terus aku pening menggila tau, hehehe...wei, dapat tunggakan ke?

::Mamalyna:: said...

erinz, okey...harus terjah sekarang, heheh

::Mamalyna:: said...

zt, memang pening paler gile2 ar, air liur pun dah cair dah..

::Mamalyna:: said...

nia, tak letak pun semalam, kepala berdenyut2...ai sahur tp entahler...

::Mamalyna:: said...

mrs. zach, sameler kita, hehhee... nasib baik tak terkeluar jugak semalam...