Sunday, July 4, 2010

Our Weekend...

Hari semalam, Sabtu just p ca4, beli barang2 keperluan umah... ada booth baby johnson yg skang tengah wat peraduan tue...tp kena beli produk baby johnson, baru leh tangkap gambo... nak senang, mak ngah tolong belikan travel pack... n lyna pun bleh tangkap gambo... ni lagi satu geram kat lyna, time nak tangkap gambo tue, bleh die wat muka derk jer... dah abis tangkap, baru nak sengih2...ishhh getik jer ati mamanyer tau.... cuci kat situ jugak gambo tp tak bleh ambik gambo tue, salesman tue tolong submit, katanyer ler.... harap2 ada rezeki lyna, lagipun tak salah mencuba kan...

Petangnyer, amik bapak sedara ai kat umah sepupu n bawak p umah ai

Hari nie, Ahad, ujanler pulak pjaya.... skang masih di umah... nak p mane pun, tak tau lagi... maybe kuar time nak antar bapak sedara ai balik ke umah sepupu...

Esok dah keje kan... alahaiii boringnyer ler...

1 comment:

SHAZA said...

seremban pon hujan gak.....sejuk jer rasanya.