Friday, July 2, 2010

Biar Gambar Bercerita...Ai tambah sikit2 jer...

Small Gathering DSS June99 disertai oleh ai, Izan ibu HNI, Anum mama Aqil dan Nogha aka Cikgeligeli... Destinasi ke JJ Taman Equine.... Ai bawak izan n anum... nogha yang takde lesen tue drive sendiri... Masuk jer JJ, terus p atm...tengok baki2 duit sikit.... Pehtu ape lagi serbu bahagian baju kanak2ler kan... dah semua beranak, so sebagai hati ibu yang mulia, tengok2ler ape yang boleh dibawa pulang untuk anak2 kan... Kami bertiga p sini dulu, nogha, die p melencong masuk bahagian bawah, tengok kasut..

bila cukup korum, ape lagi, harus bergambar.... sambil pilih baju, sambil bergambar...
anum yang snap, so die takde dalam gambo nie... takkan nak suruh sales girl JJ untuk tangkap gambo kami kan...okey... ngan anum plak... cerita tentang anum, bila masuk bhg baju kanak2 nie... die kata cenggini 'aku dah beli dah baju untuk aqil kat sogo'.... ooohhh really?! Alasan anum untuk tidak membeli ape2.... tp berapa pasang baju yang ko rembat untuk aqil tadi cik anum oiiii..... hehehhe
tawaf lagi dalam jusco tue... p kat bahagian baju mandi...
tengok aksi nogha yg giler...
konpom die ni giler...
Setelah kuar masuk kedai... izan dah bising, katanya perut die lapo... iyeler kita p makan... nak pilih tempat makan pun berebut... ada ajak p pizza n kenny rogers... so p makan kenny rogers...
sila pilih menu masing2, walaupun izan n nogha cam blur2 nak makan ape... anum yang best, die paling lewat ambik order, so tengok menu kengkawan, terus die set menu die.... cool je ko yek num? bukan merapu cam nogha n izan tue kan...hehehe
nogha, ko ni nak tangkap gambo ai penuh ke idak nie... ade ke ambik bahagian dada ke bawah... ko nak tengok emas berlian aku ke or bling2 kat baju ai...or jerawat ai yg bagak tue.. nogha posing elok... izan cam biasa, aksi die sokmo wat perosak gambo...hehehe
ai ngan anum... anum demam tue, ada ke p shopping bawak selimut...hehehe...nak selimut balik umahler wei...
menu ai... quarter meal + macaroni cheese + whipped potato
makanan meka same jer ngan ai... tak berkembang kan... so pilih jer menu lebih kurang..
Nogha si pencopek makan... izan tue sibuk plak nak baca novel Lagenda Budak Setan
Air Ice Caramel dotdotdot...lupa plak nama penuh air nie..
Selesai sudah...
Sudah kenyang perut, balik ofisler... Wat kejeler pulok kan...
Thanks kengkawan, sangat2 seronok... nanti kita set plak yer...
Icity or Williams? tunggu....

9 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hahaha...tak tahan aku gelak...pecah perut dah ni...siott...rm24 tu makan tengahari...huwaaa...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

kalo RM24 hari2 mau kopak poket laki sekali. ahahahaha

best ar kowang gather2 cam gini!

nigina said...

wahh tak nampak u kat jj tghari tadi.. i pun sana tadi hehehhehe...

eima said...

wahh ..
gelak gulen² aku .. baca
lawak tul izan .. hahah
mmg perosak pic .. ade byk aksi ..haha

besh ..
nora dah kurus la ...
sembab mata .. tecik wat hal ke memalam ??ke daddy tecik ??

..nOj.. said...

TAK JELES! korang bkn pg bandung pun. uweekkk

Fieza79 said...

ehh sama je gamba2 lam blog kwn sowg lg...owhh 1 tmpat keja..da link..heheh

maszmadi said...

uih.. besh ner ari jumaat kan.. jalan2.. soping.. makan2.. n gambo2.. hehe swonok nyer..

~aSHa~ said...

nora tak pakai tudung ke pg ofis?

ayat soalan menyengat..eheheheheh

malas nak sebut pasal gath tu...

Mama AqiL said...

aku yang tak UP citer dlm blog kan.kan..kan..coz ejay n izan tak email pun kat aku gambo2 nie..kang curik..korang kata aku cilok lak gamboo..jadi lak isu..Hiihihih

apap2pun mmg besh keluar ngan korang2 nie..nanti kita g ICT tau..

apalar sgt ngan RM24 tue..hahhahahahha..kata N27