Thursday, July 8, 2010

Online Best Friend Award

Dapat award dari NIGINA... tq my frend coz sudi kasik award kat blogger kerdil cam ai nie, huhuhu...

1. Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
NIGINA, kawan alam maya... suka masuk contest dan giveaway cam ai... Mempunyai seorang baby boy, nama ADAM... breastfeed anaknya, ai solute u my frend... body slim n maintain cun, jeles ai tau! hehhee

2. Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobby
- ai suka kemas umah, tp kekadang tak larat jugak nak kemas bila 2 orang dalam umah tue asik buat sepah jer...
- skang ni, ai suka join contest dan giveaway yg dianjurkan oleh kengkawan blogger... menang atau kalah, belakang kira yang penting dapat tambah kawan... tp bila menang, ai manyak syok lorrrrr
- Suka surf internet
- kalau p pasar malam, ai suka belek2 tudung atau kain pasang... ai suka bila tengok corak warna warni... ai belek2 jer, kekadang tak beli pun...
- ai suka jugak belek2 kasut yg kat dalam kedai kasut
- ai suka tukar posisi2 perabot dalam umah ai... cam skang nie, ai dah bosan ngan keadaan perabot dalam umah ai, cadang nak tukar, tp no idea lagi..
manyak sangat 10 nie...setakat ni ajelah yang berkaitan dengan hobi ai yer..

3. Pick your 10 most deserving recepients and describe them
Puan Eja Maria - baru pindah umah baru nie...
Masz - punya anak perempuan si Aisha yang comel..
Suzie - selalu menang contest dah giveaway walaupun die jauh duk kat UK sana..
Eima - Jiran umah ai, yg anak die suka tengok lori gash tue..hehehe
Acu - very super creatif dalam hasilkan potrait
EmaCupcakes - tukang mekap yg menang first prize baru2 nie...cayalah
Ummi Soffiyah - geng putrajaya
Adyshariz - ibu hariz yang cool...syok no, p bercuti2..
Zaidah aka comel - blog die banyak tip, yg syok tip bagi orang2 berkahwin..
Ros Ibu Ayra - kawan lama asben dan kawan ai yg jauh nun di perlis

fuhhhh...lega satu tugasan... ada lagi 3 utang tag n award yang ai tak settle lagikkk...

11 comments:

nigina said...

wahhh mamalyna..thanks you jadi bff i... wahh u pun suka tukar posisi perabot macam i gak nie.. hehehe.... nasib baik lyna dpt mama macam u rajin kemas rumah.. dia sepah u kemas hehhehee...

ejaMaria said...

errkkkk... tambah lagi hutang tag...
anyway TQ... huhuhu

eima said...

HUH ...
TQ mamalyna sbb tag aku ...

::Mamalyna:: said...

nigina, hehhee...ok dear, tu ler, ai cepat bosan tp kadang2 no idea nak tukar perabot tue duk kat mane...

::Mamalyna:: said...

eja, hehehehe...buat2, ai pun ada utang tag jugak...

::Mamalyna:: said...

eima, haaa buat2...citerler hobi ko yang suka beli makanan kat foodcourt tue...hehe

~aSHa~ said...

sib baik tak kena..ehehehehe...

bila nak ada org ke3 tlg sepahkan rumah? ehheheee

::Mamalyna:: said...

gidah, sebab ape aku tak kenakan ko sebab utang tag ko kat aku, aku tak buat lagikk...hehhe

~aSHa~ said...

eheheheh sila la ahahaha

eima said...

perli nampak .. hahha

Ibu Ayra said...

hehehe...i'm listed la....makasih ejan... nak kena buat special entri ker? hihihi...