Thursday, July 8, 2010

Mari Kita Spontan!

KALAU KESEORANGAN
TIDAK ADA TEMAN
SIARAN LAIN BOSAN
MAHUKAN HIBURAN
KETAWA SAMPAI PENGSAN
MARI KITA SPONTAN
(lagu tema spontan, ai hafal tau, hehhhe)

Sape layan SPONTAN? kat channel 132 setiap hari isnin kul 9:30 malam...
ai wajib layan coz ai nak gelak2 n hepi2...

Hebat betul mereka wat aksi spontan... kiranya wat aksi ikut dan jer... mana yang sempat... part yg ai suka 'BONGKOK, DUDUK & BERDIRI, BLUES SPONTAN, KELUAR MASUK, DEMONSTRASI, DUA AYAT dan macam2 lagiler...
Sharifah Shahira as host dan tentukan sape yang kena wat aksi...tp sekali tu Aflin kenakan die, die plak kena jadik pelakon...hehehe
bitau tajuk sketsa cam mario tue...
Startler aksi mereka yang merapu tue...

Syabas wat afdlin yang cipta sketsa SPONTAN nie... Yang tukang kenalkan pelakon2 tue aka pakcik Aksan tue ayah afdlin kan... terer die main muzik dan sharifah shahira suka kenakan die coz die ni mudah lupa nak sebut nama shahira tue...

18 comments:

qasehadam @ nurul said...

saya...saya..angkat tangan dulu..saya suke layan sebab takyah nangis2 sebab very the kelakor..buleh gelak kuat2..dari spontan 1 lagi..beh kan lagi satu ek eleh Afdlin pun beh pastu Gerabak pun beh budak raja lawak 1 sumer pndai wat lawak spontan..

mama_auni said...

kiter pon suke layan spontan ne laki bini..huhu

Ieda Al-Habsyi said...

spontan bestt kan! lagi best dulu tengok arwah din beramboi, memang besttt :)

nigina said...

ala bestnya.. kita takda channel tu lah hehehhe... kalau nak tgk kena turun tgk kat rumah ibu syawal... nasib baik umah adik beza 2-3 tingkat jer hehehhee

..nOj.. said...

dlu aku suka tgk yg omputih punye tu. ape tajuk dia ek nora? yg kte slalu tgk dlu tu. skang ni pun ade lg kan

mrs zach said...

saya...saya...saya...*angkat tangan tinggi* akibat syiookk layan kat youtube, maka kami laki bini pun subcribe channel warna warni ceria ni. ihiks..gila ah. tapii...miss allahyarham din beramboi very much. layan spontan kat youtube pun bestt gak

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

maaf...aku tak mik chanerl 132 ni...tb pung jarang nengok...

Sitisifir10 said...

waaaaaaaa....nak astro jugakkkk

eima said...

aku tak dak channel nih ...
huhuhuhu

::Mamalyna:: said...

nurul, tu ler...memang layan, kadang ai ketawa cam nak keras perut dah...suka bila ada douglas lim, coz die kan cina, nak wat lawak melayu, cam blur2 sikit..

::Mamalyna:: said...

ieza, kami pun layan...siap tunggu coz die lepas kiah pekasam..

::Mamalyna:: said...

ieda, yang spontan 1, tak tengok coz tak ambik lagi channel tue..

::Mamalyna:: said...

nigina, hahaha... syok tue umah adik dekat...

::Mamalyna:: said...

nojah, citer ape wei..channel bape, aku layan citer yang aku bleh ketawa jer..

::Mamalyna:: said...

mrs zach, hahaha... tengok tb lagi best kan.. tue ler, memang bestler afdlin coz cipta siri komedi tue..hehe

::Mamalyna:: said...

izan, oitt...tb dapat free pun payah nak tengok ke?

::Mamalyna:: said...

siti, cepat p booking, mintak piring cuma kena tambah bil satu untuk dibayar tetiap bulan...hehhe

::Mamalyna:: said...

eima, lorr...p tambah channel skang, nanti kompom ko pecah perut tengok, ehhee