Thursday, July 1, 2010

Menu Ape Ari nie Yer....

Disebabkan asben balik ari nie.... muka ai harus ada senyuman yg paling manis walaupun dalam ati masih ada kelat... so ari nie ai plan nak masakler... dah 3 hari, dapurku tak dihidupkan...
Plannyer, just masak tomyam ayam jer n telur dadar... jadiler kut... Asben sampai kul 7++ kat lcct, ai suruh die naik erl then ai akan pickup die kat stesen erl jer nanti...
Kata asben, die ada beli rantai mutiara kat anak dara die... kat ai just ikan terubuk masin! memang sah n konpom 'taik idung masin punya laki'....hehehhehe

11 comments:

eima said...

hati kelat sbb lyna dpt pearl necklace ke ?? ala tecian mamalyna ..
tak pe mlm nih dpt yg lagi besh dr tuh .. hahah :ampun:

tomyam .. cam slalu je ..
fav korg ber2 ke ...
cam besh je .. panas² pedas²...hirup!!

Ummu Sofea said...

sedap tu terubuk masin..pos 1 kat presint 9 blh tak?hehehe.
tom yam plus telur dadar..tingat telur dadar yg shila rosli dok iklan tuh..letak mayonis..cam sedap lak..

Echa said...

kira nanti tambahan menu ko malam nanti ikan terubuk masin la ye.. hehehehe.. ije.. aku rasa ada adiah lain jugak tu.. seperaissssss.. hehehehee

Fieza79 said...

masak tomyam pon sedapp..

::Mamalyna:: said...

eima, ha ler... anak mengerlip lap, maknyer masin jer..heheh..ko nie, bawak2 bersabo..

tomyam bukan feveret sangat tp tu yg tercepat masak..hehe

::Mamalyna:: said...

Ummu sofea, bebetul nak ke? nanti tengok ada bape ekor, ai antar umah u bleh? p9 kat mane?

::Mamalyna:: said...

echah, wua.... ko cuba nak sedapkan ati aku je kan...seperaisnyer baju satu beg n ai kena basuh kut..

::Mamalyna:: said...

fieza, tue jer yang sedap ngan senang n simple..

Ummu Sofea said...

Hehe..u makan le sendiri..saya saje je..heheh.presint 9b. tu terubuk masin tu blh simpan wat stok...time pose sedap weh..

eima said...

ye la kau paham prasaan ko skrg nih .. aku pun alami lah !! ..hahah

orait la tuh + ngan ayam goreng kunyit..tomyam .. pedas .. panas... ke...
tambah² mlm nih hujan sejuk .. mak aih besh gile ::dabel meaninG::

Zaidah said...

ikan terubuk masin pun sedap....