Thursday, July 1, 2010

Fasha Sandha vs Jejai & Memey vs Norman Hakim

"Memang Jejai kekasih saya. Saya mengaku kerana sekarang kami sah bercinta. Dulu, saya tak mengaku kerana belum ada kata putus" sumber HM
ermmm.... minah sengal nie....ngaku pun... dah tak larat nak berdolak dalik kut...better ngaku! takkan nak nafikan lagi dah terang dan nyata korang memang ada hubungan cinta... Si jejai tu siap datang wat surprise besday kat ganu tue... pehtu gambar2 korang berdua bersepah kat tenet, p club ler...

Pada pendapat ai kan, die buat pengakuan cenggini supaya dapat kaburi mata org luar dan beritahu yang die punya hak untuk marah Tiz Zaqyah yg dikatakan mengaco pakwe die yang kaya raya tue.... even die menafikan, tp pembaca semua bukannyer bodow kan...

Second, ni pasangan nie... pun sama meluat ai nengoknyer...
Penah tengok Cerita Artis Malaysia yang pasal norman nie... terang2 lagi masa shoot tunjuk umah mak norman tue, ada kete persona memey dalam tue... pehtu beria2 plak interview memey pasal norman.... Kawen ajelah wei, org pun tak meluat cam ai nie... duk terpeluk sane sini pehtu salahkan media or wartawan yang suruh meka posing peluk2...

nota ai : BLAHLER KORANG...

16 comments:

~aSHa~ said...

ai pun sangat meluat dgn 2 pasangan ni...hish..tak tergambar..

eh berdosa tak kalo kita tak suka meereka? tak kan...hak kita kan?

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

uh..sgt x suka ngn org suka cari publisiti neh..
ee..nyampah..
eh2..emo lak..

eima said...

publisiti murahan nih ... saje je nk up nama diorg ... klu senyap sunyi je tak produser nk amik belakon ...

aku pun ckp ::BLAH LA WEI::

nigina said...

dua-dua i rasa minah sengal...

LIP (^_^) said...

sensasi!!!

.:fyzz:. said...

dunia..dunia artis..pusing2 kot tuh la depa..cuba la cari pakwe penjual kacang soya ka..jual burger ke kan...

umilia said...

ntahnye..tak suke..tak suke..perasaan ini tak leh dipaksa2 ye..ckpla cmne pun..ttp tak suke korg..tak bedosa la..sbb bkn kwn kite pun..hahahaha..

Ummu~Ishak said...

betul pe yg akak cakap tu

fasha tu terpaksa bikin cerita murah sbb dah takde sgt publisiti utk dia.

norman & memey.. sampai sekarang tak nikah2 sbb dorg sendiri pun 'tak betul'.

Honey said...

Tak tau nak cakap ape ... Menyampah ... Lakonan tak hebat mana pun ...

::Mamalyna:: said...

gidah, aku yg tak mampu nak cover meluat nie, nak jer potpet kat meka kan... toksah nak menipu peminat..

virgo_mania said...

mak pown tak gemo nyah...

Ada Dalina said...

sejak bila kak ejan jd wartawan hiburan nih?hehehe...
tp mmg meluat pon

Wansteddy Tales said...

macam2 hal dunia artis ni >< haih...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

mencik!! caittt!

Adyshariz said...

btui tu..nyampah ai .geli..geli..

*Miss Geli^ said...

ady panggil ai ke?