Thursday, July 1, 2010

Sensitif Bebenor....

Lyna punya perangai since ayah die takde 5 hari nie... cepat benor sensitif... tak bleh kena marah sikit, sure nangis cam ai pukul or cubit die berpuluh2 kali....

Semalam, masa ai tengah menghayati makan, die pun sibuk same nak main makanan ai, so ai marahler kan... die dah kenyang, makan manyok dah... dahler nasik lemak semalam tetiba sambal die rasa sedap.... ai bukan marah beria pun, ai cuma jengil mata jer.... tetiba terus lyna cebik dan melalak kuat.... Adoyai, pening pala mamanya...

muka budak cebik....cunler tue kan...hehehe
nangis berjurai2 air mata...siap teresak2 lagik....
Camniler lyna, bila ayah takde... bebetul anak manja ayah kan...

11 comments:

~aSHa~ said...

sama anak bujang aku..baru tunjuk hanger..nangis mcm dah kena rotan dah...adoyai...drama swasta sungguh mereka ni

Echa said...

alaaaa.. siannya wei... sedih betul tu... dia benarnya bukan sedih ko marah.. tapisedih takde org nak pujuk..hehehehhehe

::Mamalyna:: said...

gidah, hehehe... manja terlebih nie..

::Mamalyna:: said...

echah, kalau ayah die ada n marah die pun, bukannyer nak aku pujuk pun...nak jugak si ayah yang pujuk... semua ayah die..

~anna&anuar~ said...

humaaaaangggg aiihhh... banjirrrr cik lynaaaa oiii...

mama_auni said...

same jek ngan auni..kalo ckp sekali tuh xnak nyer die layan..sekali geram memg kene cubit n babap la..hehehe..sensitip plak tuh tunjuk muka nak nanges..
heheh sempat jek akak snap pic time die nanges...

eima said...

budak² ih mmg terlebih sensetip bila abah diorg tak de .. cam fahim la...
mula nk memerap je ngan aku ... semua aku la ...
pantang aku marah berjurai air mata ...
tak marah kang naik lemak plak ... bahya ... kang babil ..aku jg yg bersalah !!
marah buat marah cam ne pun tego² je ... sabar je la ..anak² manja abah nih ...

::Mamalyna:: said...

anna, asik banjir jer cik anna yer...lotih mamanyer..

eima said...

lyna comey la wat muka cam tuh ...
nangeh² sebek pun comey !!

Ummu Sofea said...

Ada jugak muka sedih ni.. sofea tu kita marah dia, dia marah kita blk, siap tarik2 kain batek mak dia ni haa.. huhuhu. kalau terlondeh, sape nak jawab!!! :P

iera me casa........ said...

alo looo sedey nya ... sampai wat muka cebek macam tu..

setengah orang kata kan.. anak daara manje dengan abah nya..
anak teruna manje dengan ibunya...

betul kah?

tp pada iera mmg la betull..
marsya mmg manja giles ngan abah nya..... sikit² abah nye aje jadi pilihan..huhuhu

♥♥♥♥♥