Thursday, July 15, 2010

Lakonan Awie Dalam Filem Zombie Kampung Pisang

sama ada kita terperasan atau tidak, Awie berlakon dalam filem Zombi Kampung Pisang hanya memakai kain pelikat sahaja... ituler pakaian die sepanjang berlakon dalam filem tue...

Ari tue ai tertengok citer ni, biasaler astro kan...asikler ulang citer yang sama jer... layanler tengok even dah bape kali tengok pun... dalam citer nie ada arwah Loloq kan... Even citer ni, komedi ringan, pehtu semua watak cam sengal2 jer, tp ai tetap terhibur...hehehhe

UlasanMamaGossip:
Untung produser filem ni, tak banyak wang keluar untuk sediakan baju pelakon, hehehe

8 comments:

[-suziey-] said...

hahahaha kt pn suke cite tu..mmg ringan tp terhibur..ekeke:D

btl la awie sepnajang masa pakai kain pelekat..senang:p

qasehadam @ nurul said...

ala mmg sumer pelakon pakai bju sama je kan ala2 cite satu malam..beh2 suka gak man laksa..mamat khalid ni suke wat lawak yg dekat dgn kite cntoh kite suke bg nama gelaran kat org cmtu la nama watak dlm pilem dia kan

::Mamalyna:: said...

suziey, hehehe...tu ler, tak yah nak fikir2 kan, layan jer.. ezlyyn tue ngan baju tido pink tue kan..

::Mamalyna:: said...

nurul, betul tue, tp yg ketara nampak, si awie nie... mamat khalid nie citer die memang citer org2 kg jer..

Ema said...

antara cite melayu feberet aku

::Mamalyna:: said...

Ema, hehehe... bagus, sokonglah filem kita..

..nOj.. said...

betul la. walaupun cite ni nmpk cam hampeh je. tp aku tetap terhibur dan gelak sungguh2 tak tipu punye. hahaha

::Mamalyna:: said...

nojah, memang pun, macam2 aksi, ngan que haidar yang cakap kelantan, arwah loloq yang sibuk mat rock...hehe