Thursday, July 15, 2010

Good News Again!

gambar my asben semalam time ambik sijil kat Menteri die... ai tengok cam kecik dan comel jer 2 orang menteri tue...heheheh.... Ingat yer bang, even abang tue tinggi dari menteri 2 orang tue, tp jawatan meka lagi tinggi dari abang tau...
Baru terima berita happy lagi, asben ai lulus exam PTK...syukur alhamdulillah! Hari itu, die dapat naik pangkat dengan lulus PTK, harap2 dengan result PTK nie, Allah murahkan rezeki die untuk naik pangkat lagik....

25 comments:

..nOj.. said...

wahhh tahniah. berganda2 nk kena ucap tahniah ni wei. murah rezeki korang sekeluarga. ke ade ape2 dlm perut ko tu wei. hahhaa

Echa said...

tahniah... kejayaan berganda.. berkat doa isteri.. hehehe.. tetiba je... apa pun wei.. tahniah la... murah rezeki kan... syoknyaaaaaaaa...

MRS. K said...

makan besauuuu lagi

ummi sofiyyah said...

mmg syok sgt bila dpt keputusan PTK lulus, ndak pulak 4-4, fuhh..tahniah & tahniah...!

eima said...

dapat 4-4 ke ... wahhh gaji naik .. naik plak pangkat ..s yok nye .. tahniah ... tahniah ....alhamdulillah...
cam noj ckp ..ade pepe ke .. lyna nk dpt adek ke ??


note : tgi nye ayahlyna... kecik molek je ...

::AyahLyna:: said...

Huhuhu bukan salah ayahlyna tapi salah org sarawak laa sebab spesis mcm tue...Ahaks...

p/s : Sorry simone kalau kot kot terbaca marah plak partner@bos aku nie kang...Aku tau ang tak leh marah lelebey kat aku..

Zimah said...

tahniah..dpt APC..lulus plak PTK..lepas ni naik FT29 la ko ek mr gomz..hehe..

nanizamros said...

wah syoknyerrrr...
congrats..

alyyani said...

rezeki dtg tak putus2. tahniah!

: said...

zimah: Apa plak 29 nie..Bukan laa tapi aku naik 26 aja laa tue pun kalau ada rezeki laa kan..Tak mcm org tu 27 kan (Sambil jeling aja)...Tak pa yang penting gaji masyuk lagik dr org tue kan kan kan..ahakss... Cabut...!!!

::AyahLyna:: said...

opss terlebey sudah..!!!

Mrs. Hakim said...

mcm kenal jer menteri tu. rasanya dulu dia timbalan menteri aku tu.. :D baik orgnya.. dlu masa aku pool pernah jaga tmpt PA dia.. bila nak rehat, dia akan suruh officer dia bagi duit kat aku utk beli lunch.. mmg kecik comey jer orgnya.. :D

::Mamalyna:: said...

nojah, tq..hehehe...amin! Setakat ari ni, takde ape2 lagi dalam perut ai yer..

::Mamalyna:: said...

Echah, heheh...penat aku berdoa tau, akhirnya dimakbulkan jugak, hehehhe...amin!

::Mamalyna:: said...

mrs.k, tetiap malam ai 'makan besau' tau, heheh

::Mamalyna:: said...

ummi soffiyah, hehehe..biasaler keje gomen kan, paling tensen tang nak mengulang tue kan..

::Mamalyna:: said...

eima, ni blum konpom dapat naik pangkat lagi, baru lulus ptk... kalo ada rezeki my suami, blehler...

Fieza79 said...

tahniah bt asben...tinggi nya asben...nmpk kecik je menteri2 tu...hehe gurau je ye ngan mrh lak fieza ckp cm ni..!

::Mamalyna:: said...

AyahLyna, oiitttt, sedapnyer bahasa...tp org sarawak kulitnyer cerah dari orang kedah, opppsss!

::Mamalyna:: said...

zimah, tu aku jampi bebanyak tue, hehehhe... mana naik 29, die bleh naik 26 atau '27' jer, hehehhe:P

::Mamalyna:: said...

kak wan, hehehe...syok2..

::Mamalyna:: said...

yani, alhamdulillah, syukur...

::Mamalyna:: said...

AyahLyna, iyeler, gaji masyukkkkk...tp jgn lupa masukkan kat dalam akaun ai yer..

::Mamalyna:: said...

Mel, menteri yang mane? Douglas tu yer.. syoknyer, baik ati die...

Zimah said...

kira ok la tu...sorg 26..sorg 27..kami berdua kat sini 17 je..hehe..

opsss...mr. gomz..mana la tau kan naik FT29..ko kan 1st batch..hehe..