Thursday, July 29, 2010

Hari2 Makan Nasik, Boring Jugak... Jom Makan Pizza

Iniler terjadi semalam.... gara2 dah lapar... tak lalu nak makan nasik dah... order jer Dominos's Pizza....
cam biasa, order ALOHA CHICKEN & CLASSIC CHICKEN + CHICKEN WING
Seeeee..... cheesenyer melekat lagi.... saje bagi korang terliur pagi2 nie...hehehehe
sedappp!!!!!

10 comments:

Nigina said...

wahhh ... samalah kita mamalyna.. malam tadi pun i i order 2 pizza.. beef pperoni dan classic chicken dan tambah dengan lasagna chicken...

qasehadam @ nurul said...

dah la mmg tgh lapoooo ni..penah try sekli je domino's pizza ni tu pung sbb dapat kupon dapatla sebiji piza pree ekekeke..tapi sedap gak sesuai tuk menambah kalori ahaks..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

classic chicken tu memang sedap .. akak kalau order domino mesti order yang tu..

zue @ annaleeya said...

huwaaaaa..... bestnyer pizza... tetiba insang tekak ai nak mkn pizza nih.... huhu!!

Fieza79 said...

wahhh sedap nyaa..! nak pizza lama tak mkn ni..huhuu

fieza dh join GA Ketuk2 Ramadhan...dh tgal link pon...

..nOj.. said...

sedap nye pizza. nk kena buat nmpknye ni. hehehe. dominos adelah takde disini. harap maklum

syawalsimpsons said...

akak...kakak saya nigina 2...order domino pizza x ajak pun saya...padahal ddk 1 blok...hahahhahah.....

Me_Lina said...

uwaaa... ptgnyer... harus gigih ke seberang jalan.. mau tapau domino jugak... heheheheh

[-suziey-] said...

kt skang pn suka ngn dominors compared to pizza..hiks:D

Anonymous said...

tak aci...makan tak ajak...kem salam along..ckp kat dia oooo ambik kupon free aku noo....