Thursday, July 29, 2010

Alahai...Tersasul Plak!

Kejadian pagi semalam:

ai : lynaaaaaaaa, meh sini makan 'COURTS MAMMOTH'!

pehtu ai terdiam dan gelak tak hengat dunia... pehtu ai jerit balik..

lynaaaaaa, meh sini makan SCOUTS IMULSION...

ntah ape ngokngeknyer ai.... nasib baik asben ai takde time tue, kalo tak konpom jadi bahan kutukan... nak cakap scouts imulsion bleh cakap courts mammoth!hehhehehe

Iniler bahananya coz selalu sngat iklan courts mammoth dalam tb!!!

6 comments:

Sitisifir10 said...

tu kempunan nk beli brg tu :P ajak2 la hb gi ziarah courts :P

ejaMaria said...

ke mmg berhajat nak ke court mammoth tu?... hehehe

eima said...

court mammoth mana ade dah .. jd courts la ... hahaha

tgh dok plan nk tukar perabot baru utk raya kot.. haha

Nigina said...

nasib baik lyna tak faham kalau tak confirm mesti kena gelak...

Echa said...

ni mesti kes dalam ati dah ada rancangan nak ajak laki ko pegi cots mamots ni kan.. heheheheh.. sengal

..nOj.. said...

ade ape2 nk beli yg tak dpt lg ke ni. lain mcm je weh