Tuesday, July 13, 2010

Hadiah giveaway ekstrem yang penah ai dapat

Alhamdulillah, ari khamis lepas, ai tau ai menang giveaway (nojah mesti marah nie..) yang dianjurkan oleh Kak Ros, hadiahnyer ialah bantal dan toaster cover... Hari Jumaat Kak Ros pun dah sms ai bitau yang die dah pos laju hadiah yang ai menang tue... Ai pun hepi coz memang tau, ari isnin memang ai akan dapat barang tue coz selama ni, ape2 contest or giveaway yang ai menang, ai kan letak alamat ofis sebab, memang akan dijamin sampai kat tangan ai, kalo kasik alamat umah, susah sikit...kadang2 nak t/tangan borangler dan kami kan keje, so sape nak terima barang bagi pihak ai kan...

Dalam kul 11 pagi lebih semalam, ofismate bahagian ai datang bawak bungkusan cenggini dan soalannya ialah 'kak ijan dapat bantal ni, akak menang ape?' hehehhehe....

Ai plak terkejut bila dapat hadiah dengan keadaan cam nie... cayaler kak ros, glamer ai tau kat ofis coz menang bantal... yoler, plastik transparent tu, memang terang2 my ofismate dapat adiah ape kan... Bantal plak, dah selamat ai pakai kat ofis... toaster cover pun dah selamat ai letak kat umah dah....

Yang syok lagi, kain ni semua dari ELLYZA...

21 comments:

lina said...

Tahniah you!..

eima said...

congrats..
tak penah lagia ku dpt adiah or parcel yg berbungkus ngan plastik..haha

tp tuh idea tuh ...
jimat kertas ...tak luka kena kena gunting bagai ... senang keja..hahha
aku tiru nanti

Echa said...

waaa... tahniah wei... jeles ni! hahahahahaha

maszmadi said...

ha!! ok gak idea tur.. xyah susah2 nak carik sampul bagai nak pos.. hehe

TAHNIAH!! slalu jerk mnang GA kan.. gn jampi aper erk??

aiDieNa said...

Memang ekstrim.. bleh eak antar adiah guna plastik camtu jer.. ermmm??

qasehadam @ nurul said...

HAHA..emm nape balut transparent gitu huhu..abg pos laju pun gelak sorg2..seb bek bantal hahah kalo baju kecik ka,suar kecik kaa

mama zharfan said...

congrats. best nya!!

::Mamalyna:: said...

lina, hehehe...tq!

::Mamalyna:: said...

eima, tu ler...jimat kertas...yg ai nak gelak tue, satu ofis bleh tau yang ada org bagi hadiah bantal kat ai..

::Mamalyna:: said...

echah, heheh...tq, lombut jer bantal nie tau..hehe

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kih kih tak pernah pulak terpikir nak hantar pos laju pakai plastik transparent.. kelas kau.. akak ni siap berbalut bagai kalau nak pos.. lenkali boleh la buat cenggini.. jimat balut sampul..

betul la tu dari kain ellyza sebab sarung toaster tu sama dengan langsir dapur akak.. akak tempat kat ellyza jugak..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tempat = tempah.. salah ejak lak tadi

kalau teringin nak tengok langsir dapur akak, nanti akak tunjuk.. (bukan nak riak tau)

♥etiey erywan♥ said...

Mabeles aper.. hi hi

..nOj.. said...

hehehe kelas betul la anto gini je. caya la weh

::Mamalyna:: said...

mas, tak selalu menang, ada jugak kecundang, hehhhe...

::Mamalyna:: said...

kak ina, ijan first time dapat adiah camni, hehhee...syok! no more surprise nak tau adiah ape, terang2 bleh tengok, heheh

::Mamalyna:: said...

nurul, hehehe... agak2 posmen tue gelak tak...takpe, yang penting, ai suka lor...skang nie sejuk2 kat ofis, bleh peluk bantal, hehe

::Mamalyna:: said...

suzie, tq...best2!

::Mamalyna:: said...

kak mimi, ye betul... akak ni memang rockler... toaster cover tue,dah siap ijan pakai kat umah dah...hehehe..jgn lupa tunjuk tau, ni langsir dapur umah baru ke umah lama?

::Mamalyna:: said...

etiey, hehhee...memang maveles!

::Mamalyna:: said...

nojah, adiah yang tidak berselindung!hehe