Friday, July 2, 2010

Gathering DSS June99

Skang tengah mengira detik dan waktu... We all plan gathering together2 ari nie.... yabedabedoooo!!! lame wei, dapat kumpul sekali....

Sape we all tue? Rehsia!!!!! rasanya nie second time set, baru bebetul jadi... Destinasi? Pas gathering, baru ai jamu mata korang ngan gambo yer...

Buat kawanku yg 2 orang tue, ai pick up korang yer... Tunggu jet pejuang sang kancil ai yg comel tue tiba kat ofis korang..

8 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aler kancil ke??ingatkan persona...haihh...

Echa said...

pelawa pun tidak.. tau la kalau jemput pun aku tak pat datang... hehhee..t etiba je

..nOj.. said...

ok aku tunggu. jgn lambat sgt. kul 3 kang ade hal lain ni

::Mamalyna:: said...

izan, kanciller... persona kat laki aku...ke ko nak naik ngan nogha, die tu bukan ada lesen pun... silap2 kena tolong tong-tong bayar saman..hehehe

::Mamalyna:: said...

echah, lenkali yer... mehler turun kl or pjaya..

::Mamalyna:: said...

nojah, ada aku ajak ko ker? heheheh...gurau wei... kul 3 ko nak kemana, ada meeting makan2 ke

*Miss Geli^ said...

sape nak pick up aku ni? aku dah la takde lesen

eima said...

wahh best gile ..gath ..
pesal la dak DSK aku tak mo ajak aku ...

aku nk suruh mrs.K arangge kan la..

tak sabo aku nk tgk muka CKL latest .... n d all tuh ... huhu