Friday, July 2, 2010

Ehem...Ehem...Asben Ai Dah Balik..

Alhamdulillah, asben ai dah selamat sampai umah di putrajaya semalam.... Flight die delay....suppose terbang kul 5.40 ptg, tp fly kul 6 ptg... pehtu dah sampai LCCT, kena tahan dulu dalam flight coz ujan lebat... kata asben dekat 1/2 jam duduk tunggu dalam tue... dah dapat turun, tunggu bag plak lambat.... dah dapat beg yang beratnyer bertambah dari time pergi, pegi beli tiket naik bas n erl kat salak tinggi... Sudahnyer, kul 11 malam baru sampai umah.... Ai semalam p ler pick up asben kat ERL Putrajaya... cik lyna tue cam tau2 ayah die nak balik, takde ciri2 mengantuk langsung! Segar bugar jer mata...

Antara barangan yg die beli, gelang pearl untuk anak dara die...bukan 1 tp TIGA!!! tshirt sarawak untuk anak dara die... kek lapis untuk family dan ikan terubuk masin untuk ai... Ikan terubuk masin jer okey!!!!.... Walau ikan jer, goreng pun sedap kan...

10 comments:

mama_auni said...

bestnyer ayah lyna dah balik, ne ayah auni pulak xde mgu neh..uwaaa..

~anna&anuar~ said...

hahhaah... terubuk masin?? haaa.. sile snap.. tayang skit kat hantu belaan tu... mau meroyannnn... wkakakakak...

eima said...

haha... kul brape lyna tido smlm ... mama plak ??

kak mas said...

sajer nk bgtau.. asben ai balik minggu depan.. heeeee...

..nOj.. said...

hahaha bengom ana. sempat mengutukku disini. wei mane gambar2 nye

::Mamalyna:: said...

eiza, ayah auni p mane plak... lyna syok giler, ayah die balik..sanggup tido lewat

::Mamalyna:: said...

anna, akak dah tangkap gambo ikan tue semalam tp cam fobia plak nak letak kat sini...konpom jap lagi die mintak tengok..

::Mamalyna:: said...

eima, lyna tido kul 12 tgh... mamalyna tido kul 12.01 minit... ko nie, ada2 je kan... semalam nothing happen...cuit2 pun takde yer...:P

::Mamalyna:: said...

kak mas, wahhh syok tue.. cepat kira hari kak..

::Mamalyna:: said...

nojah, ko ler... aku nampak ikan tue, terus teringat kat ko...