Thursday, July 8, 2010

Final World Cup 2010 - Spain vs Holland

Akhirnya, Spain layak ke final setelah menundukkan German 1-0 dalam perlawanan pagi tadi... asben ai sanggup tue berjaga tengok bola... ai plak, tengok2 cam tue jer... nak wat camne? Bola punya pasal, sanggup tido kat hall.... sakit belakang ai tau!!!

So final nanti pada 12.7.2010, pagi isnin iaitu kul 2.30 pagi... agak2ler kan, ada tak kengkawan atau asben yang apply cuti hari selasa tue... konpom mengantuk kan + malas nak p keje coz berjaga tengok bola...

Nota:
Holland ialah Belanda ialah Netherland

11 comments:

qasehadam @ nurul said...

takleh blah stement Holland ialah Belanda ialah Netherland ada gak disebut Dutch banyak tul nama..kalo kat sini kite panggil ayam Belanda,omputih panggil Turkey

nigina said...

Hidup Spain hehehehhe

::AyahLyna:: said...

Huhuhu tak yah apply cuti pun..Tidow laa awal..pukui 9 pastu pukui 3 bangun balik..Kalau terlepas aksi jaringan leh alih channel 806 highlights..Huhuhu

::Mamalyna:: said...

nurul, tu ler...kadang kita confius..macam2 nama, padahal satu negara jer... wat statement gitu coz ada member konpius..hehe

::Mamalyna:: said...

nigina, hehehe... ai sokong mane2 negara yang menang, bleh?

::Mamalyna:: said...

AyahLyna, blahler...hangler penyumbang bil elektrik banyak bulan nie tau... bukan nak tutup tv pun, tv pasang...bluek!

::AyahLyna:: said...

huhuhu tak apa kalau penyumbang yang bayarkan tak apa kan kan kan...!!!

::AyahLyna:: said...

huhuhu tak apa kalau penyumbang yang bayarkan tak apa kan kan kan...!!!

::Mamalyna:: said...

AyahLyna, ooo...so jgn mintak 'topup' duit yer kalau bil banyak...blueeeekkkk!

eima said...

ala..ala ... manja nye suami isteri nih ...cewaahhh

tak de apply cuti nye mamalyna...
aku yg direct tgk semi final ok je pi keja .. masih cargas nih ... hohoho ...

::Mamalyna:: said...

eima, auuuwww....manja ke?
ai tak tengok sangat tp geram nak kejut ayah lyna pepagi, rasa nak simbah air panas jer..liat benor bangun, bola punya pasal, heheh